reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u mnie w domku, jakaś śpiąca atmosfera.

M w domu odsypie wczorajszą pracę, a Helena razem z nim, ja chyba też dołączę do śpiochów.

Jeśli chodzi o smoka, to Helena rzuciła jak miała pól roku, tak sama z siebie :tak:

Anka, trzymam kciuki za nocnikowanie :-)

-j-, tak mam na imię Luiza :-)

U mnie też temperatura poszła w górę i wszystko topnieje, ale całe szczęście nie pada:tak:

reklama
-J- wkoncu Cie znalazlam:tak::tak::tak:ale nie bylo łatwo szczegolnie z tym moim zamulonym dzisiaj internetem:wściekła/y:Zaproszonko juz wyslalam:tak::-)
Wlasnie M wiezie Dominikowi komode,a Dominik juz caly czas czeka w oknie.Wypakowal juz sobie wszystko ze starej:szok:
Zaraz klade male spac i ja chyba z nimi sie poloze bo oczy mi sie same zamykaja

Ja moje tez juz klade bo zaczynaja mi wyc:tak::tak::tak:Dominik doczekal sie wkoncu swojej komody ale teraz jeszcze bedzie czekal az M wroci z pracy i ja zlozy:-)
Jak mlode usna ide umyc glowe ,zjesc cos i sie klade

Witajcie popołudniowo.

Ale się rozpisałyście... Nie dam rady tego nadrobić...:szok::szok::szok:.

Moje maluszki buszują po domku i wiecznie czegoś potrzebują. Mój M w pracy do 22.30 więc znowu wszystko na mojej głowie...:rofl2:.

impra07.gif

impra068.jpg

impra009.jpg

no to byly zdjecia z imprezki :-D

reklama
Do góry