reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mamo Helenki ja takich bazarowych używam i faktycznie stale je muszę dokompletowywać ,mama mi z rok temu albo dalej sprawiła garnki takie z grubym dnem i nitowane uszy i pokrywka (rączka )zero śrubek są super około 50-80 zł płaciła za garnek ,nie przypalają tak i dłużej ciepło trzymają ,ale firmy niestety nie pamiętam ,,Jak robiłam bigos na święta w bazarowym i w tym nitowanym ,to bazarowy miał przyjarane dno ,(mimo mieszania)a ten nie .Rozejrzyj się dobrze zawsze możesz obie kupić jeden na próbe!!:-D

Witam dziewczyny, tak się Wam wtrynię z tymi garami, jeśli wolno.
Jak tylko padł temat kupna mieszkania zaczęłam sobie robić listę i zakupy co najpotrzebniejsze do domu będzie. Jestem zdania, że biedni bubli kupować nie powinni, bo ich na to nie stać. Kupiłam garnki w zasadzie nie najdroższe, ale całkiem dobre. Takie z potrójnym dnem ( dość ciężkie) i palonymi hartowanymi pokrywkami. Używam ich już 4 lata na okrągło i szczerze muszę je pochwalić i polecić. Nie przypalają potraw, długo trzymają ciepło. Firma EUROLADY ale to nie jest takie ważne. Ważne by były grube i ciężkie. Mam podobny komplet ale z jednej warstwy( prezent ślubny) i nie jest już tak dobry. Fakt nada się do szybkiego podgrzania np zupki dla małej, ale nie do porządnego gotowania.
o!! o czymś takim mówię ,bo warto!!

Te moje to znowu takie nie najgorsze, ciężkie i z grubym dnem. Ja na pokrywkach mam napisane super lady i że niby 24kartowe złoto :szok::-D Przypalać nic mi nie przypalały,m no ale maja już dosyć :dry:
Jedno jest pewne, muszą mieć grube dno :tak:

Witam:-)
Melduje sie ze juz nie spimy:tak:Jestem dzisiaj mega niewyspana i wnerwiona na maksa,ale szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Zaraz sie ubieramy i musze zrobic jakies sniadanko bo na 11 do lekarza.
Milego dnia:-)

czesc

My juz tez na nogach.Laura siedzi na nocniczku.Potem sniadanko i koniecznie zakupki bo w lodoce swiatelko:-D

Chorowitkom zdrowka zyczymy

Agnes daj fote my ci powiemy jaki to kolorek:tak::-Dintensiv czerwony

W sprawie garnkow nic nie polece

Ania fotki już dodałam-troszkę wcześniej,musisz się cofnąć :tak:

dowikla a co Ty dziś taka nie w humorze???? czemu nie spałaś w nocy???? dzieciaki spać nie dały????

Oliwka juz usnęła.Także lecę robić zupkę dla niej-krupniczek dziś w menu :-)

garnki ha ha ja dostałam kiedys w prezenie ślubnym garnki choroba wie co to była za firma to było ponad 10 lat temu ale pamiętam że jak odcedzałam ziemniaki to dno mi odpadło cudem nie poparzyłam siebie i malutkiego wtedy adasia:szok: potem kupiłam sobie też jakieś taie srerne ze szklanymi pokrywkami i wiecznie musiałam w nich cos dokręcać poprawiać a i tak sie powoli wykruszały:crazy:teraz mam zbieranine:szok::szok::szok::szok: 3 emaliowane w moim ulubionym zielonym kolorku 2 białe w krowy( prawie wszystko w kuchni mam w krowy:tak:) i jako tako sie sprawdzają ale marzą mi sie te garnki tefala z odłączną rączką ale ciągle na nie brak kaski jakoś:-:)-:)-(

reklama
A już sobie wymyśliłam i jadę w czwartek po lekarzu do IKEA, tam na pewno coś znajdę.

My dzisiaj z Heleną siedzimy w domu, na dworze plucha a i ja coś się nie tęgo czuję :baffled:

Z tefala to ja lubię patelnie.:tak: A garnki z dziwką jakoś mi nie pasują :baffled:moze dlatego, że kojaza mi sie z menażka...

Do góry