reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)
jak to nie ma nikogo?????No i znowu nie ma nikogo![]()

wiktoria jesteśmy jesteśmy tutaj 

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)
no tak widze po zdjeciach że taka pyzunia jak moja:-)tyle że ma wiecej wlosków
Ale Weroniak to od początku jedzie na siatkach centylowych wysoko.Paulina tez taka była jak WEronika!!!!taki grubasek.jeszcze 4lata temu miała niezłe pucie.Teraz sie wyciąga ale jeszcze chudzielec nie jest
ja tez lubie komedie romantyczne i ten film jest fajny:-)
przemęczyłaś chłopa to teraz symuluje chorobędowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????
mój P śpipodobno chory gardło go boli
a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała
![]()

daj mu nabrać sił malinko 
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała
![]()
jestes dzis rozbrajajaca

dowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????
![]()
No wlasnie cos musialam wczoraj pogrzebac,ale nie wiem co bo jak ja ja widze to mi sie swieci na czerwono

Moj M tez jest wielce chory i po pracy spal u mlodego a teraz je lody;-)
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba beda z nich laseczki jak nic!!
Agnes a moj chrapie na kanapie
Ja poszlam Laure kapac to mu sie oko zamknelo
Malinka tak co w okolicy nie bedziesz szukac gwalcicieli;-)
Wiktoria komp ci sie zawiesil a moze net zle dziala bo my tu jestesmy
Agnes a moj chrapie na kanapie
Ja poszlam Laure kapac to mu sie oko zamknelo
Malinka tak co w okolicy nie bedziesz szukac gwalcicieli;-)

Wiktoria komp ci sie zawiesil a moze net zle dziala bo my tu jestesmy
Podziel się: