reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)

Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)

no tak widze po zdjeciach że taka pyzunia jak moja:-)tyle że ma wiecej wlosków:-D Ale Weroniak to od początku jedzie na siatkach centylowych wysoko.Paulina tez taka była jak WEronika!!!!taki grubasek.jeszcze 4lata temu miała niezłe pucie.Teraz sie wyciąga ale jeszcze chudzielec nie jest:-D
ja tez lubie komedie romantyczne i ten film jest fajny:-)

dowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????:confused::confused::confused::confused::confused:
mój P śpi:szok::szok::szok::szok::szok:podobno chory gardło go boli:szok::szok:a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała:-D:-D:-D:-D

dowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????:confused::confused::confused::confused::confused:
mój P śpi:szok::szok::szok::szok::szok:podobno chory gardło go boli:szok::szok:a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała:-D:-D:-D:-D

No wlasnie cos musialam wczoraj pogrzebac,ale nie wiem co bo jak ja ja widze to mi sie swieci na czerwono:confused::szok:
Moj M tez jest wielce chory i po pracy spal u mlodego a teraz je lody;-)

reklama
Anabuba beda z nich laseczki jak nic!!

Agnes a moj chrapie na kanapie:-DJa poszlam Laure kapac to mu sie oko zamknelo:rofl2:

Malinka tak co w okolicy nie bedziesz szukac gwalcicieli;-):-D

Wiktoria komp ci sie zawiesil a moze net zle dziala bo my tu jestesmy

Do góry