reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzięki anabuba teraz tak sobie ustawiłam to będę czytała i czytała:tak::tak::tak:
a fakt z BB dużo ludzi korzysta:tak::tak::tak: a jak wy trafiłyście na BB???? bo ja zupełnie przypadkowo siedziałam kiedys na necie i jakoś na to wpadłam zalogowałam sie poczytałam i juz zostałam:tak::tak::tak::tak: ale dla nowo rejestrujących sie powinno być ostrzeżenie że BB silnie uzależnia:-D:-D:rofl2:

ja też trafiłam tu przypadkowo,troche podczytywałąm co kobitki piszą aż w końcu i ja zaczęłąm.

Oj wciąga i to bardzo.Wrecz uzaleznia :-D:-D:-D:-D:-D

dzięki anabuba teraz tak sobie ustawiłam to będę czytała i czytała:tak::tak::tak:
a fakt z BB dużo ludzi korzysta:tak::tak::tak: a jak wy trafiłyście na BB???? bo ja zupełnie przypadkowo siedziałam kiedys na necie i jakoś na to wpadłam zalogowałam sie poczytałam i juz zostałam:tak::tak::tak::tak: ale dla nowo rejestrujących sie powinno być ostrzeżenie że BB silnie uzależnia:-D:-D:rofl2:

o właśnie widze na gorze zdjęcie moich dziewczyn ktore dodałamdo albumu:-)straszne opoznienia maja bo zdjęcie wsadziałm na poczatku lutego jakos:rofl2:
ja tez przypakiem trafiłam jak szulkałam czegos w google i mi na BB wyskoczyło

reklama
Do góry