reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to ja mam to szczęście że mam laptopa:-D:-D
ja jak weszłam pierwszy raz na BB to nie wiedziałam o co kamman??????:szok:zaczełam chyba cos pisać na listopad 2008 ale mnie tam jakos nie ciągnie a mamy domowe to co innego:tak::tak::tak: a listopadówki czasami podczytuje co by wiedzieć co i jak z rówieśnikami antka :rofl2:

reklama
powiem wam szczerze ze na wrzesniówkach 2007 tez nie mogłam złapać kontaktu z dziewczynami,tam prawie wszystkie dziewczyny pracuja to maja inne tematy,jakos czuje sie tam nieswojo.A tu z Wami kobitki się zadomowiłąm i jest ok.

Ale sie rozpisałąm:-D:-D:-D:-D

Wlasnie wrocil moj tesc:szok::szok::szok:
Mial leciec spowrotem do Anglii,byl juz na lotnisku ale ze wzgledu na duze mgly odwolali wszystkie loty:no::no::no:
Przebukowal sobie bilet i zostaje jeszcze do soboty:crazy:

No ja na BB trafiłam jak szukałam o powiększonych piersiach u dziecka no i zostałam a teraz zamiast w łóżku to ja na fotelu i klikam ale dzięki BB poznałam fajnych ludzi mam namyśli was bo tak to wieczorem kiedy dzieci śpią to nie ma z kim pogadać no i nauczyłam sie wreszcie szybko pisać.:-D:-Dno ja czasem z laptopem w łóżku leże i klikam kiedyś mój M smiał sie że z laptpem w łóżku wyląduje:-Dno i miał racje ale on o tym nie wie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry