reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A jedziesz autem czy pociagiem:confused:Pytam bo ja chcialam jechec tylko z siora i z dzieciakami i chcialysmy wlasnie pociagiem;-)
dowikla my też chcemy nad morze w połowie lipca planujemy i też chcemy jechać pociągiem.Słuchajcie jechałą któraś z Was z dzieciakami pociągiem jak podróż znoszą?????

agnes wejdz na ten link co wsadziłam wyzej.to nad samym morzezm.a propos czy madziulanatasza nie jesttez z Pobierowa?:-)moze jej nalot na chate zrobimy???;)
TAK MADZIULANATASZA JEST Z POBIEROWA TEŻ WYNAJMUJE KWATERY :tak::tak::tak:A TAK PRYWATNIE TO MOJA KOCHANA PSIAPSIÓŁA KTÓRA MUSIAŁAM ZOSTAWIC W POBIEROWIE I SMUTNO MI TU BEZ NIEJ :tak::tak::tak::-:)-:)-:)-:)tak::tak:KIEDYŚ CODZIENNIE KAWUSIE POGADUCHY A TERAZ TYLKO NA ODLEGŁOŚC:-(

no ja juz namiary mam zapisane w telefonie :))

Fakt jak sie pisze na forum mozna nauczyc sie szybkiego pisania Ja wprawy dostalam jak pisalam prace dyplomowa:rofl2:

Agnes ja jechalam z Laura pociagiem z Katowic do Bialegostoku.Laurze sie podobalo jak miala spac to spala jak miala jesc to jadla nie mialam z nia problemu :))

dowikla my też chcemy nad morze w połowie lipca planujemy i też chcemy jechać pociągiem.Słuchajcie jechałą któraś z Was z dzieciakami pociągiem jak podróż znoszą?????

ja z racji ze posiadam tylko 2 kółka i własne nogi to często poruszam sie pociagiem albo autousem.moje dziewczyny dobrze.najdłuzej jechalam z Weonika 1,5godziny.ale ona to i tak grzeczna:-)

Ja jechalam juz i pociagiem i autem.I tak szczerze to podroz pociagiem znosza lepiej:tak::tak::tak:Wiesz zawsze moga pochodzic,poszalec a autem to bys musiala sie zatrzymywac
Jka jechalismy autem w 30 stopniowy upal to byla masakra.Duszno -klimy nie moglam wlaczyc bo byly za male,ani nog rozprostowac nic

reklama
Do góry