reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My włąsnie zjedlismy obiadek.
Kurcze całkowicie też zapomniałam o poscie :szok::szok::szok::szok::szok: trudno juz po fakcie

Oliwce Spagethii bardzo smakowało,wszamiła duzo oj dużo :tak::tak::tak:

myszunia co to za duchy Cie przesladują??? :szok::szok::szok: dawaj poczytamy.opowiadaj

Dzis po pracy przychodzi do nas tesciowa,Oliwka pobawi się z babcią.Kurcze ja to mam super teściową,lepszej nie mozna sobie wymarzyć :tak::tak::tak: jakby mogła to by nam nieba uchyliła.Taki okaz pojawia się 1 na 100lat :-D:-D:-D:-D

reklama
Kurczę dziewczyny wy coraz częściej i więcej tu piszecie,kiedy nie zajrze to mase postów do przeczytania. :-D:-D:-D:-D opamietajcie się :-D:-D:-D:-D:-D
bo nie nadązam zawsze mam jakieś zaległości i ja też mam pecha kiedy ja wchodzę to juz wszystkie pouciekały :tak:

:-D:-D:-D Chyba wszystkie maluchy lubią bez gatek biegać. :tak: A moja siostra jak była mała to cały czas bez majtek latała. Ledwo ją mama wypuszczała z domu, a ona już z gaci wyskakiwała i z gołą pupą paradowała po podwórku! :-D

Hahaha.Dobre:-D:-D:-D:-D:-D
Moje dzieci tez uwielbiaja biegac na golas:-);-)

reklama
w kosciele :-D:-D:-D to ksiądz by chyba z ambony spadł jak by to zobaczył :-D

Pewnie tak :-D Ale w kościele to już była tak pilnowana, że chyba się nigdy nie zdarzyło! :-) No ale tak jak niektóre dzieci wytykają język jak się obrażą tak moja siostrzyczka pokazywała... pupę:szok: i to chyba nawet do 4 roku życia :szok:

Do góry