reklama
Nie mogę się nadziwić mojej podzielności uwagi! Piszę na 2 wątkach, 5 okien w tle otwartych i jeszcze swoje dokumenty mam pootwierane i uzupełniam ćwiczenia dla moich uczniów. 
No ale muszę chyba się do kuchni wynieść! Na obiad panga, która już się rozmroziła!
Miłego popołudnia! Mam nadzieję, że dziś się załapię na wieczorne ploteczki!

No ale muszę chyba się do kuchni wynieść! Na obiad panga, która już się rozmroziła!
Miłego popołudnia! Mam nadzieję, że dziś się załapię na wieczorne ploteczki!

B
Beata1988
Gość
Nie no nie źle 

u mnie nigdy to się nie zdarzyło żeby któraś z sióstr ściągała majty hehe:-):-):-)
A mi dziecko wisi na rękach. Jak zwykle krzywo śpi

A mi dziecko wisi na rękach. Jak zwykle krzywo śpi
wiktoria12
Mama i żona :)
Wiktoria ja też mu mówię i tłumaczę że ja mam tylko jego jedynego i jednego, ze On i Igorek to moje dwa szczęścia ale ktoś mu nagadał głupot, że na internecie baby miłości szukają i tak się na mnie wściekał międzyinnymi i o ten internet, dopiero wczoraj sie przyznał:-):-) ale wariat jeden:-);-) ja posprzątam zjemy sniadanko i też wrócę później do was:-);-):-) buziolki papatki:-);-)
Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżył

Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.
Mama Helenki
i Aniki :D
Kobitki, link do mapy jest na końcu mojej sygnatury, pod suwaczkami 
Mapy Google
Ja się zacukałam, odświeżałam stronę i odświeżałam, a tu nikt nic nie pisze, a okazało się, że się strona skończyła i wystarczyło przewinąć na następną

Mapy Google
Ja się zacukałam, odświeżałam stronę i odświeżałam, a tu nikt nic nie pisze, a okazało się, że się strona skończyła i wystarczyło przewinąć na następną

oj zakreciłas sięKobitki, link do mapy jest na końcu mojej sygnatury, pod suwaczkami
Mapy Google
Ja się zacukałam, odświeżałam stronę i odświeżałam, a tu nikt nic nie pisze, a okazało się, że się strona skończyła i wystarczyło przewinąć na następną![]()

B
Beata1988
Gość
Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżyłprzyjedzie to zobaczy.:-)
Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.
A u mnie jest odwrotnie!!!
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ten biały proszek co dostałam dzisiaj w przychodni to chyba nie do końca była glukoza, jeszcze nie doszłam do siebie 

Podziel się: