reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra dziewczyny :-)zmykam troszke bo maludy sie obudzily:tak:
Teraz musze zalozyc im kapcie no i wylozyc obiadek:tak::tak::tak:

reklama
Nie mogę się nadziwić mojej podzielności uwagi! Piszę na 2 wątkach, 5 okien w tle otwartych i jeszcze swoje dokumenty mam pootwierane i uzupełniam ćwiczenia dla moich uczniów. :szok:
No ale muszę chyba się do kuchni wynieść! Na obiad panga, która już się rozmroziła!
Miłego popołudnia! Mam nadzieję, że dziś się załapię na wieczorne ploteczki! :tak:

Nie no nie źle :-D:-D:-D u mnie nigdy to się nie zdarzyło żeby któraś z sióstr ściągała majty hehe:-):-):-)
A mi dziecko wisi na rękach. Jak zwykle krzywo śpi

Wiktoria ja też mu mówię i tłumaczę że ja mam tylko jego jedynego i jednego, ze On i Igorek to moje dwa szczęścia ale ktoś mu nagadał głupot, że na internecie baby miłości szukają i tak się na mnie wściekał międzyinnymi i o ten internet, dopiero wczoraj sie przyznał:-):-) ale wariat jeden:-);-) ja posprzątam zjemy sniadanko i też wrócę później do was:-);-):-) buziolki papatki:-);-)

Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżył :no:przyjedzie to zobaczy.:-)
Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.

Kobitki, link do mapy jest na końcu mojej sygnatury, pod suwaczkami :rofl2:

Mapy Google

Ja się zacukałam, odświeżałam stronę i odświeżałam, a tu nikt nic nie pisze, a okazało się, że się strona skończyła i wystarczyło przewinąć na następną :baffled::rofl2:

Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżył :no:przyjedzie to zobaczy.:-)
Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.

A u mnie jest odwrotnie!!!

reklama
Do góry