reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata ja męża widze co 2,5 miesiąca i jak przyjeżdza to tylko na dwa tygodnie jak urodziłam drugie dziecko to on akurat był za granicą w pracy jak już wczesniej napisałam to M jak przyjechał to synek miał dwa miesiące.A teraz znowu czekamy na M jeszcze 24 dni i będzie z nami.
Mamo Helenki woj małopolskie
Oj Wiktoria to ja cię podziwiam ,mój M pracował za granicą 8 lat temu 6 tygodni pracy 1 tydzień w domu,to był okropny rok ,nie nadaję się ,wiem jak jest ciężko samej z dziećmi .teraz nie mam go na 2 dni,ale to tak znośnie bo wiem że pojutrze będzie ,a fajnie mieć wszystkie media dla siębie...nie muszę tvn turbo oglądać:-):-):-):-)także czapki z głów .Ja mam takiego dziwnego kompa że jak zciągam coś z internetu to nic innego na necie nie mogę robić,zapauzowałam sobie film na chwilke by do was zajrzeć...dziś hause,a ja rzucam diete i robię sobie frytki ,w ogóle ja dziś porzuciłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Co tam jeszcze ,a ha ciekawe czy Patrysia tego dzidziusia w ogóle planuje????:-DPatrysiu powiedz jasno i wyrażnie!!!:-)

reklama
Moja Klaudia wymemlala gumke do wlosow w buzi i poszla do M zeby zrobil Jej kitke:szok::-DA Wiktoria przestawila sobie krzeselko uczydelko i wchodzi z niego na stol:szok:
Co za dzicz te moje dzieci
Nie tylko twoje się tak zachowują...:tak::szok:.
Moje tez dziś przeszły same siebie.... Wywaliły mi kwiatka z doniczką, dużego fikusa, którego hoduję (hodowałam:baffled:) na nowy dom:baffled:

Dziewczyny nie uwieżycie szukałam smoczka wszędzie nawet zeszłam na duł i nie ma no i szukałam teraz poszłam do drugiego pokoju gdzie Martynka ma zabawki i szukałam tam wczesniej 4 razy i nie było nawet Martynka tam była i nie znalazła a teraz wchodze szukam i nie ma miałam już wychodzic a patrze na kuchnie Martynki a tak mulek leży i to widoczny jak nie wiem a ja go nie widziałam :szok::-D:-D:-Dto chyba był znak żeby go już Martynce nie dawać:tak::tak:

Dziewczyny nie uwieżycie szukałam smoczka wszędzie nawet zeszłam na duł i nie ma no i szukałam teraz poszłam do drugiego pokoju gdzie Martynka ma zabawki i szukałam tam wczesniej 4 razy i nie było nawet Martynka tam była i nie znalazła a teraz wchodze szukam i nie ma miałam już wychodzic a patrze na kuchnie Martynki a tak mulek leży i to widoczny jak nie wiem a ja go nie widziałam :szok::-D:-D:-Dto chyba był znak żeby go już Martynce nie dawać:tak::tak:

Zdecydowanie :)

Lali w lozeczku a ja ogladam film na tvn :))

fajny ten domek, tez bym taki chciała :tak:

TO BYŁ ZNAK :tak::tak::tak::-)

reklama
Dowikla, myślałam że szlag mnie trafi (przepraszam za przekleństwo:happy:). Kwiat mał ok. 7 lat:crazy:
A propos tego domku, mnie również nie chce się wyświetlić:no:

Do góry