reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laski :D My wczoraj byliśmy na imprezce urodzinowej męża chrześniaka , ale było śmiechu , ze ho ho ;D trójka dzieci w jednym domu to radocha jak nie wiem. Mój synek oczy wywalał non stop na wszytskich , bo jeszcze tyle ludzi to on nie widział na raz. Nie wspominając o zabawkach ;) Po powrocie padł jak zabity i chyba nawet wyrzynające się ząbki nie były w stanie go wybudzic, bo spał do rana ;D

Ja uwielbiam PANGĘ, jak byłam w ciaży to się nią zajadałam jak oszołom ;D

My chrzest mieliśmy we wrześniu jak mały miał 2 miesiace, bo jego chrzestna mieszka w Kaliforni i tylko wtedy mogła przylecieć. Nie wspominam dobrze chrzcin, bo padałam na twarz ze zmęczenia. Jednak najlepiej jest robić tego typu imprezki jak dziecko już jest starsze, a mama przyzwyczaiła się do pozarywanych nocy , o ile wogóle można mówić tu o przyzwyczajeniu ::) ::) :D

reklama
Uciekam , bo jedziemy sie dzisiaj gościć do innych :laugh: :laugh: Bużka i miłej niedzieli :-*

No to teraz my na zdjęciu ;D
Ja mam na imie Maja
Zdjęcie z trwającej jeszcze wizyty u dziadków :)
parka7ai.jpg

MaMałgosia wyglądasz jak dziewczynka :)
A co do wiosny to usłyszałam dziś od mojej mamy że jej nie będzie :mad: a w lato ma być najwyżej 21 stopni, nie wiem co ona oglada ale mam nadzieje że jakieś bzdurne programy( choć o to jej nie podejrzewam :( - niestety)
Ja wole wieżyc że już tuż tuż wiosna

I jeszcze jedno zdjęcie z dzisiejszego dnia - Noe wybiera się z dziadziem na spacerek a w tle prababcia
udziadkw0dm.jpg

A cóż to takiego ta Panga?

hej hej hej! ja juz po obiadku pyszne kotleciki z piersi z pieczara i pietruszka ziemniaczki i sorowa, pychota.
ja za rybka nie przepadam ale mezus lubi i w piateczki zazwyczaj mamy rybke tylko ze zwyklego mintaja.
mamalgosia stasznie mlodo wygladasz pewnie cie podejrzewaja ze to brat a nie synus!
ja chrzcilam hubcia 2 kwietnia wiecie wtedy papiez zmarl! bardzo ma pamietna date chrzcin.
noelia tyrobisz roczek 4 a ja mam urodzinki! pewnie tez jakas imprezka bedzie ale skromniutka bo z kasa krucho.

Objadek faktycznie był dobry a teraz właśnie przyszliśmy ze spaceru i teraz właśnie zaczął padać śnieżek.Unas też imprezka skromna raczej będzie ale wielki tort obowiązkowo będzie :p ;D.Swoją drogą ten czas tak leci a te nasze dzieci takie duże i mądre się robią
mordziulka wszystkiego naj naj z okazji urodzinek niech ci się wszystkie marzenia spełnią ;) ;)

Ja też już po obiadku i nawet naczynia już umyte.
Wczoraj Macio dostał od wujka leżaczek i dzisiaj ma niezłą frajde. Jak go do niego wkładamy to cały czas się smieje.

noelia dziekuje ci bardzo ale ja dopiero w sobote mam urodzinki! no chyba ze bedziesz az tak zapracowana ze nie bedziesz miala czasu popisac z nami!?

reklama
No tak pospieszyłam się troszkę z tymi życzonkami dla ciebie mordziulka.A z tym czasem jest tak że naprawdę trudno go znaleść na siedzenie przed kompem,może słabo zorganizowana jestem :mad: ;D często poprostu siedzę na podłodze z książką od anglika i towarzyszę córci w zabawach a jak chcę odejść choć na sekundę to ona płacze i jeszcze te ciągłe chodzenie za rączkę, kalorie spalam przynajmniej ::)

Do góry