reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Teraz mam troszkę czasu a tu nikogo nie ma.Emi już śpi a męża wygoniłam z komputera.Pewnie zaraz przyjdzie z pytaniem czy już :mad: :mad:Kolacyjka już w brzusiach.Znalazłam taki ładny zachód słonca może się doczekamy tej wiosny w końcu ::) ::) Nie wiem jak wy ale mnie to już strasznie przytłacza.
zachodek1af.jpg

reklama
Kunda to pewnie bedziemu chrzcic w ten sam dzień ;) ;) ;) ;D ;D ;D
Ja też rybek nie lubie a Panga jest rewelacyjna.
Mija śliczny synek i sliczne niespotykane imię - Noe.
Ale twoje tez mi sie bardzo podoba, bo tak własnie na imię ma moja córeczka

Mija panga to rybka  :) Pyyyyyszna z resztą , bynajmniej ja lepszej jeszcze nie jadłam  ;)

Co do mojego wyglądu to i owszem , wyglądam młodo, ale nie na tyle zeby moje dziecko mylyli z moim bratem  :laugh: ;) To zdjęcie jest wogóle beznadziejne, bo wyszłam jakbym po pierwsze z tydzień balowała, a po drugie ... to zupełnie nie ja  ;D Nie mam innego na którym jestem przedem  ::) Wogóle miałam przygodę z  zdjęciami , bo jak urodziłam Oliwierka to dostałam szału na pstrykanie fotek.. Było ich juz z 200 , ale ze jestem najwidoczniej lekko przygłupia , wgrywałam  zdjęcia tylko na dysk twardy. Komp zsotał zainfekowany, a wirus zniszczył wszystko co miałam na dysku, łącznie ze zdjęciami jak byłam w ciaży  :( :( :(  Dziewczyny i tu przestrga dla was!! Przegrywajcie zdjecia na płyty! Naprawdę nie wiadomo co sie czaji za rogiem  ::)

Mordziulka fajnie masz ,ze twój szkrabik ma kompana do zabawy  :) Na oko widaać , ze wiekowo jest mała różnica między nimi  ::)

MaMalgosia miałam to samo padł mi twardy i szlag trafił moje zdjatka w ciaży a kazdy miesiąć miałam buuuuuuuuuuuu :( :( :(
teraz zdjecia dzidzi przegrywam od razu i wywołuje bo do tej pory nie wywoływałam w ogóle

Małgosia, ale On się śmieje!!! Aż sama się do niego uśmiechnęłam :)
A co do zgrywania na płytki, to miałam kolegę, który się naśmiewal z innych jak robili kopie zapasowe i mówił, że prawdziwi faceci kopii nie robią. A człowiek był księgowym.... i pewnego dnia stało się co się musiało wydazyć... wszystko zniknęło, nawet bez wirusa. A pan też zniknął... Ale swoją drogą to nerwy facet musiał mieć stalowe, co? A ja tam co chwila robię zapasowce ;D

jsorbek więc doskonale wiesz, ze mało człowieka wtedy nie trafi  :mad: , normalnie mi to się wyć chciało ilekroć sobie o nich  przypomniałam  :( :( Mi wirusa jakiś idiota przesłał , dla zabawy poprostu  :mad:  :mad: :mad: :mad:
Ja juz też zdjęcia przegrywam i to na bierząco się staram.
Uciekam babeczki do mężusia, bo się łasi jak kocur  :laugh: :laugh: :laugh: Kocur dzisiaj [azurki pokazał w dzień i była mega wojna domowa  ::)

Słodkich snów  :-*

reklama
Do góry