reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda pisze:
Czy wasze dzieci tez jak usypiaja to sobie mrucza czy miaucza, bo moj Macio to teraz potrafi ze smoczkiem mruczec i spiewac :D

moj wlasnie gada do siebie...oczywiscie w ten sposob usypia...norma

reklama
ja opracowałam metode na mojego jak popołudniu spi to zawsze go budze o 17 wtedy jemy deserek troche sie pobawimy, po 18 kapiel, butla i juz przed 19 łózeczko karuzela i spi

hahahah Alan opanowal piski do perfekcji....az uszy bola...buuuu...pogadal pogadal i spi.....ale super...teraz mam czas dla siebie :laugh:

u nas tez był etap pisków, ale teraz Maja jest na etapie cmokania i nasladowania jadącego samochodu czyli "wrrrrrrrrrrrrrrrrr....." i przy tym jest cała popluta

Oj jak wam dobrze kobiyki ..ja znowu miałam syrene
Wstarczy mu jak przyjde do pokoju i się położe z nim do łóżka ..lub jak poprostu jestem z nim w pokoju
Wczoraj tyle razy sie wybudzał że poszłam z nim spać ...choć wcale mi się nie chciało

Teraz tezx syrena z pokoju...wystarczy że uchyle drzwi i mnie usłyszy i już spokuj, jak położe się obok niego to zaczyna mruczeć ::) i zasypia spowrotem

reklama
no moja tosiulka tez sobie spiewa ze smokiem tak: aaaaaaaaaa cccccciiiiiii aaaaaaaaa cccciiii i tak wkulko albo mruczy a tak wogule lubi zasypiac przy muzyce michala bajora ooo szybko usypia a ja wtedy moge tu siasc

dajcie mi wyslac !!!!!!!

Do góry