reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no muj mezulek zrobil sobie tygodniowa przerwe w pracy i tez juz marudzi no a dlaczego bo jemu to wolno a mnie nie ????

wlasnie pojechal zawiesc swoja mame bo jest po operacj żylakow i byla trochi u nas bo tak top byla by sama w domku pewnie przyjedzie i mnie przegoni hehehe

reklama
L4dY-bIrd pisze:
Kunda pisze:
L4dY-bIrd pisze:
Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic ::)

Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój

no bo chyba na wiosne , albo wczesnym latem jest ten okres że wegiel jest tańszy .Bo normalnie jak kupowalismy rok temu na jesień to po 400 zł był ::) masakra

To zalezy jaki wegiel. Ale tak wogóle to jest drogi. Ale wole kupic teraz i niech mi przywioza z kopalni niz potem.

Noeliadzieki :)
A no mruczek i ostatnio marudek :)

Doradzcie mi ...3 czerwca mamy ślub znajomych w Szczecinie i bardzo chcemy jechać
Ale pojechali byśmy 3 rzno i 4 rano byśmy wracali..podróż pociągiem :-[
Oczywiście z Noe
Tylko nie wiem czy nie jest za mały na tak mocną zmiane klimatu ( bo podróże pociągiem lubi)
Słyszałam że takie bąble kiepsko to znoszą ...czy może mniejsze ???
Co o tym sdądzicie ?

Pycha tez kiedys myslałam ze przechlapane palic w piecu ale teraz dostrzegam plusy, zawsze moge zaczaci przestac palic kiedy ja uwazam, a ponadto raz dziennie załaduje piec w piwnicy i mam spokój, no chyba ze jest ostry mróz

dziewczyny jak wy robicie po wyslaniu posta tez sie pokazuje strona "niemowlakow"i potem na numer stronki i dopiero na odpowiedz bo mi to troche schodzi zeby potem cos napisac i wyslac i potem abarot jeszcze raz

ale klikacie dajcie spokuj po 5 razy prubuje wysylac posty!!!!!

Kunda pisze:
L4dY-bIrd pisze:
Kunda pisze:
L4dY-bIrd pisze:
Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic ::)

Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój

no bo chyba na wiosne , albo wczesnym latem jest ten okres że wegiel jest tańszy .Bo normalnie jak kupowalismy rok temu na jesień to po 400 zł był ::) masakra

To zalezy jaki wegiel. Ale tak wogóle to jest drogi. Ale wole kupic teraz i niech mi przywioza z kopalni niz potem.

no to macie extra jak macie z kopalni . ::) My kupujemy od posrednika ..wiec zawsze drożej ::) .Zazwyczaj kupujemy gruby orzech :p

Mija no wiesz a ile spedzicie godzin w  pociagu? bo to tez wazne ale mysle ze spoko no ja wlasciwie to bym sie niewybrala bo wole samochodem bo go mamy ale mysle ze jak lubi to  czemu nie  odpowiednie ekwipunki i dalej w droge pach pach puf puf  uf uf jak goraco....

L4dY nie od samej kopalni tylko dzwonimy do faceta który bierze z kopalni i przyjedza z weglem i kwitem. Bo u nas sprzedaja tez tacy którzy wysypuja wegiel z pociagów... A wogóle to teraz czesto jezdza i sie pytaja czy sie nie chce wegla ale brac od takich to troche ryzyko bo potem brakuje np pół tony

reklama
Do góry