reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikla twoje dziewczynki maja przebite uszy, dawno im przebijałaś???? miały smarowane żelem znieczulającym ucho?????

Bo też chcę już wkrótce przebić uszy Oliwce.Przymierzam się do tego.:-)

Ano właśnie, kiedy już można małej uszy dziurkować? Póki co moja jeszcze chyba za głupiutka na to, ale warto wiedzieć.

dowikla twoje dziewczynki maja przebite uszy, dawno im przebijałaś???? miały smarowane żelem znieczulającym ucho?????

Ja im przebijalam dwa tygodnie przed roczkiem,bo kupilam im na roczek zlote kolczyki i chcialam im zalozyc;-)Niczym nie mialy smarowanych,chwile poplakaly ale chyba sie wystraszyly a nie z bolu:-)Ładnie im sie goiły i nic sie nie działo

reklama

Ja Martynce przebiłam uszka jak miała 2 latka i nie miała niczym smarowane znaczy tylko spiritusem.Ale płakała wtedy

Do góry