anka26_x_07
Mama Laury :)
Agunia zostalas nominowana do opuszczenia forum przez Agnes

spij dobrze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agunia zostalas nominowana do opuszczenia forum przez Agnes
spij dobrze
no ja wiem, że ostatnio rzadko tu zaglądałam ale żeby tak od razu bezczelnie mnie wyganiać:-Agunia zostalas nominowana do opuszczenia forum przez Agnes
spij dobrze
no ja wiem, że ostatnio rzadko tu zaglądałam ale żeby tak od razu bezczelnie mnie wyganiać:--
-
-
-
-(
hi hi hiNic sie nie martw na beszczelnego tez jej napisz dobranoc![]()
A ja krcze przepisu znaleźć niemogę. Któraś ma pod ręką?Kurcze tak chwalicie te kotleciki![]()
A ja komedię , też na tvnJa ogladam Nianie na tvn![]()
Buty prześliczne, i dobrze myslisz, podreptaj w nich podomu ze dwa trzy dni, żeby później na parkiecie wytzrymać.Dziewczyny co myslicie o takich butach do slubu
Zacznij się przygotowywać;-)tak chata wolna , noc przed nami![]()
Boziu, nie wiedziałabym nawet od której strony zacząć.a ja dzisiaj miałam niezłą robotę, m kupił ćwiartkę świni i trzeba było to rozebrać, robiłam to drugi raz w życiu, ja jestem mieszczuchem i nigdy nie widziałam jak to się robi![]()
GratulujęWłasnie wygrałam jeansy H&M dla Oliwki za 7złsuper