reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak juz piszemy o wstawaniu to wczesniej Laura wstawala o 11 i tak tez o 23 choidzila spac ale teraz to o 8:30 wstaje i tak po 20 ja klade :)

Dzis odalila numer i o 6 rano mnie wola i mowi ze chce siku :-Ddodala tez ze idzie patrzec na tv tzn mama lala :) tak to brzmialo a ja poszlam zrobilam mleko i kazalam jej dalej spac:-D

dowikla Ty to masz dobrze, wysypiasz się jak dziecko:-D:-D

a ja dzisiaj miałam niezłą robotę, m kupił ćwiartkę świni i trzeba było to rozebrać, robiłam to drugi raz w życiu, ja jestem mieszczuchem i nigdy nie widziałam jak to się robi:baffled:

ANKA
Moje ostatnio obudzily sie okolo 7 rano:szok::szok::szok:To ja nie robilam im mleka,połozylam je spowrotem i powiedzialam ze maja spac:-D:-D:-DNawet nie wiem kto predzej usnal One czy ja:confused:;-)

Kurcze, tak nadajecie, żę nie nadążam :-D:rofl2:

Anka, buciki fajne :tak: pamiętaj, że dobrze by było, żeby były wygodne :rofl2:

Hela położyła się na łóżku i poprosiła o mleko, ale na sapnie się nie zapowiada :dry:

Moja potrafi nie spać, do 23, ale i tak wstaje najpóźniej o 8. Ale to i tak nieźle, bo np 6 rano to nie dla mnie :rofl2:

Mówię dobranoc bo mi nie dają posiedzieć :rofl2:

reklama
Do góry