reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-)
A mysłalam ze bede pierwsza:szok::-D
Ja dzis mega niewyspana dosyc ze młode obudziły sie w nocy i musiłam Je wziasc do wyrka to jeszcze wstały mi przed 9:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz dzieci z tatusiem robia sniadanko wiec mam chwile ciszy

Anabuba jaka sama heheh Ja nastawilam rosolek i myslalam ze pojdziemy na spacerek a tu sie rozpadalo i nic z tego:no:No i nie imprezuj za bardzo a tymi urzedami to sie nie przejmuj sami kretyni!!

Dowikla no to ciekawie mialas w lozku

witam dziewczyny:-)
wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta:-):-)

nawet nie próbuje wam odpisywać bo duuuuużżżżżoooooo wczoraj pisałyście:szok::szok::szok:
my dzisiaj spokojna nocka antoś całą przespał do 7 rano więc ok a ja wczorj tvn okupywałam najpierw 2 odcinki niani potem komedia śmiałam się z tego polowania na druhny bardzo fajne a moje kochanie było przeszzczęśliwe bo miało kompa w całości dla siebie:tak::tak::tak::tak: i tak sobie osiedział do 2:szok::szok::szok: a dzisiaj zmęczony jakiś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już mu zapowiedziałam że niech nie narzeka że zmęczony tylko zacznie się wcześniej kłaść do łóżka:-p:-p
a pisałyście coś o przebijaniu uszu julia miała przebijane uszka jak miała 3 miesiące w salonie bez żelu i była spokojna nic się nie paprało a jak super to wyglądało u takiego maluszka ale teraz jak patrzę na takiego maleńkiego antka to się zastanawiam jak takiemu maluszkowi przebić uszy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a u nas rano było słoneczko i mgła potem słoneczko a teraz jakoś ponuro sie robi ale po obiedzie i tak idziemy na spacerek dzieciaki idą dzisiaj z tata na spacer więc my z P też gdzieś z antochą pójdziemy:tak:
a myszunia daj znać po teście co i jak trzymam kciuki za pozytywa:-)

Naj naj naj lepszego moje Panie!!!

Są na prawdę ładne, ale ja dopiero w przyszłym miesiącu będę mogła się za czymś rozejrzeć.
a tak w ogóle to u nas znowu zima!!!!!!!1111:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A u nas pochmurno i mglisto, zimy ani śladu

Bąbel coś nie w sosie. Lecę

reklama
Do góry