reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ty po tym allegro naskaczesz. Te różowe ładne, ale teraz bede szukać czegos na sportowo. Koncze SZTORM STULECIA, bo w tv zapomnnnnialam o ostatnim odcinku. A i tak nie dokoncze, bo Piotr wrocil i ciagnie mnie do łóżka. Więc słodkości w senności po raz ostatni.

Witajcie niedzielnie.

Tak na początek, kobietki, wszystkiego co najlepsze dla nas.

Zapraszam na szarlotkę z okazji Dnia Kobiet:tak::-D.

Miłego dnia:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Witam kobitki :-):-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dziś do mnie z rana @ przywitała :tak::tak::tak::tak: trochę mnie brzusio boli, ale wytrzymam :-)

A ja nie mogłam spać za bardzo w nocy,budziłam się kilka razy bo przyzwyczajona jestem że Oliwkę w nocy chodzę przykrywać a tu łóżeczko puste.
jedziemy po śniadanku do teściów bo już nie mogę bez niej wytrzymać, i zostaniemy tam do wieczorka :-):-):-)

Także zajrzę do Was dopiero wieczorkiem :tak:

Powiedzcie Mi który wózek podoba Wam się bardziej :

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Nie mogę się zdecydować,obydwa mi się bardzo podobają :tak::tak::tak::tak::tak:
Może Wy pomożecie w wyborze :-):-):-)

Wszystkiego najlepszego​

Anabuba dobra bylas :-Dzostalam sama to ide sobie:-DJak sprawa z urzedami?
Agnes szczerze to te wozki jak dla mnie troche za ciemne:baffled: tzn ja nie gustuje w takiej kolorystyce tym bardziej ze to dla Oliwki:sorry2:Ja bym Ci zaproponowala cos innego:rofl2:
Joe mniam mnia ciasto pieczesz , super!
Myszunia nie dziwie sie ze chlop chce juz wiedziec:tak:

U nas noc przespana pobudka o 8 :) znow Laura wolala ze chce siku wiec dalam jej mleko i mialysmy juz po spaniu Oczywiscie siku na nocniczek zaliczyla:tak:

Witajcie porannie!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĘTA NASZEGO!!!!!!!!!!!
u nas noc ok.Weronika sie obudziła o 6 na mleczko i pospałysmy do 8,tylko:rofl2:
Pauline babcia zabrała do kościoła a my sie powoli szykujemy na imieniy do prababci:-)
Agnes faktycznie ciemne te wozki

mi sie ten CANDy co Ania dała podoba:-)
a my jezdzimy w 9letnim wózku:-):rofl2:
ma duze koła ale nie dmuchane wiec gumy nie złapiemy,z porzadnym metalowym koszykiem na oskach wiec i 20kg po dniego wsadze i nic sie nie stamnie.juz nieraz praktykowałam:-)

reklama
i znów jestem sama:baffled:
Ania ach te urzędy....pozostawie bez komentarza bo same brzydkie słowa sie nasuwaja.Ludzie nie budujcie sie!!!!!!!!!!normalnie jakas masakra w naszym kraju,człowiek ma swoja działke posatwił dom a zeby w nim mieszkac musi miec pozwolenie o kóre nie tak ławto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale dzis nasz świeto wiec nie psuje nikomu humoru:rofl2:

Do góry