reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Beata1988 powiem szczerze ja mam 36 lat najstarszy syn ma prawie 10 lat srednia Zuzia prawie 8 a najmlodsza Gabi 2 lata i wiem ze nie ma juz cierpliwości bo wolalabym miec ju dzieci stasze o jakies 5 lat Tearaz czesto czuje sie zmeczona zniechęcona i niezadowolona :baffled: i wiem ze za pozno urodziłam pierwsze dziecko aha a mój mąz ma 42 lata i też widzę ze wolałby też miec starsze dzieci a nie takie szkraby Po prostu chyba nie nadaje sie na matkę i tyle ale staram sie jak moge temu wszyskiemu podołac I narasta z roku na rok problem pracy bo ja nie jestem na rynku pracy mile widziana po nie dosc ze po 30 to jeszcze trojka dzieci potrzebujaca prawi caly czas opieki PRZERĄBANE :no:

widac ze masz zły dzien wiec wyżal sie kobieto!!!!!!11:tak::tak::tak::-D:-D:-D
zarza ci humor poprawimy:-)

a ja nie mamm jeszcze 30 i tez jestem czasami zmeczona tym wszytskim,ale to wina zimy i depresji zimowej:tak::tak::-D

To tylko złudzenie, te tylne są duże jak na parasolkę, 18 cm, a przednie 14 :tak: Ja jestem nim zauroczona:rofl2:;-)

no nie wiem czy to złudzenie.tez jestem nim zauroczona ale powiedz co będzie jesli w nastepną zimę znowu sypnie tyle sniegu co w tą.A Oliwke mamy zamiar posłać do żłobka czyli będzie jeżdzić wózkiem.jak będą zaspy, a rano nie jest wszystko poodśnieżane to jak ja takim wózkiem z takimi małymi przednimi kółeczkami się przedostanę.Chyba raczej te kółeczka nie podołają sniegowi.

Majka ma zapalenie oskrzeli, a do tego dostałam taki intybiotyk którego nigdzie nie ma- ale na szczescie rezolutna farmaceutka dała mi zamiennik.

No to niech sie Majeczkla kuruje,zdrówka :-)

A u nas rozpadało się na dobre :crazy:
Przymusowe siedzenie w domu.Oliwka marudna bo zęby jej idą :baffled:

widac ze masz zły dzien wiec wyżal sie kobieto!!!!!!11:tak::tak::tak::-D:-D:-D
zarza ci humor poprawimy:-)

a ja nie mamm jeszcze 30 i tez jestem czasami zmeczona tym wszytskim,ale to wina zimy i depresji zimowej:tak::tak::-D
Zgadzam sie:tak::tak::tak:

Ja tez mam czasami ochote walnac to wszystko i podzoiac sie jak najdalej:rofl2::-D

może to bardziej niechec ogolna niz zly humor a chetnie sie wyzale a nuż widelec zrobi mi sie lepiej a co do dzieci to pprostu uiązanie calkowite biore wszedzie ze mna chodza i maoze najbrdziej tym jestem zmęczona boje sie ich zostawic na dłuzej nawet jak ide do sklepu po male zkupy to zawsze biegiem i wczoraj tez o to scielam sie z teściową W rodzinie mojego męża w maju za mąz wychodzi ostania juz siostra cioteczna mojego męża ino i od razu wiem ze nikt z dziecmi mi nie zostanie wesele jest dosc daleko więc dla mnie wesele z 3 dzieci to żadne wesele a moja tesciowa z oburzeniem przyjeal mioja wypowiedz no bo jak ja moge tak mowic moim obowiazkiem jest isc na to weselele :wściekła/y::wściekła/y: no nie glupia baba?

Joanna Anabuba ma racje. Chyba masz zły dzień. Napisz co ci siedzi na wątrobie i od razu będzie lepiej. Ja zawsze jak ma zły dzień to sobie płacze w wannie przy kąpieli i mi lepiej. A ostatnio martwię się bo mam dziecko na głowie, dom, teraz jeszcze ślub a do tego w maju muszę na maturę z polskiego iść. Bo jak moja "wspaniała" nauczycielka z polskiego jak się dowiedziała że jestem w ciąży to mi powiedziała albo nie zdaje matury i postawi mi pozytywną ocenę albo postawi ni pałkę na koniec i bym rok powtarzała. To już wolałam się nie denerwować i się z nią nie kłócić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zgadzam sie:tak::tak::tak:

Ja tez mam czasami ochote walnac to wszystko i podzoiac sie jak najdalej:rofl2::-D

a jakie jest najlepsze na to lekarstwo?wypad bez dzieci i meza na ploteczki i piwko z psipsuilami:-):-D:-D:-D:-D:-D
ja po piatkowym wypadzie naladowałam troche akumulatory i nawet okna ,mi sie myc zachcialo.a Weronika włąsnie tuli sie do drzwi od tarasu bo na pieski wygląda....:baffled:mialam czyste drzwi:-D

reklama
PATRYSIU
Focie na nk swietne:tak::tak::tak:Widac ze imprezka sie udała;-)No i widzialam ze doszły Twoje kozaczki:-D:-D:-DCiekawe kiedy moje przyjda:confused:

Do góry