Mama Helenki
i Aniki :D
... wiem ze za pozno urodziłam pierwsze dziecko ...
Późno, jeśli dobrze liczę to wieku 26lat. Ja np nie nadawała bym się wcześniej na matkę

Popieram twierdzenia dziewczyn, pokrzycz sobie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... wiem ze za pozno urodziłam pierwsze dziecko ...
No masz rację, raz się żyje...ja dostałam czekoladki zamaist kwiatka i sama je zazrałam:-):-):-)
a co bede sobie zalowac:-)
Joanna Anabuba ma racje. Chyba masz zły dzień. Napisz co ci siedzi na wątrobie i od razu będzie lepiej. Ja zawsze jak ma zły dzień to sobie płacze w wannie przy kąpieli i mi lepiej. A ostatnio martwię się bo mam dziecko na głowie, dom, teraz jeszcze ślub a do tego w maju muszę na maturę z polskiego iść. Bo jak moja "wspaniała" nauczycielka z polskiego jak się dowiedziała że jestem w ciąży to mi powiedziała albo nie zdaje matury i postawi mi pozytywną ocenę albo postawi ni pałkę na koniec i bym rok powtarzała. To już wolałam się nie denerwować i się z nią nie kłócić![]()
W takim razie tez musze sobie zafundowac taki wypada jakie jest najlepsze na to lekarstwo?wypad bez dzieci i meza na ploteczki i piwko z psipsuilami:-)
ja po piatkowym wypadzie naladowałam troche akumulatory i nawet okna ,mi sie myc zachcialo.a Weronika włąsnie tuli sie do drzwi od tarasu bo na pieski wygląda....mialam czyste drzwi
![]()
no to wlasniemoże to bardziej niechec ogolna niz zly humor a chetnie sie wyzale a nuż widelec zrobi mi sie lepiej a co do dzieci to pprostu uiązanie calkowite biore wszedzie ze mna chodza i maoze najbrdziej tym jestem zmęczona boje sie ich zostawic na dłuzej nawet jak ide do sklepu po male zkupy to zawsze biegiem i wczoraj tez o to scielam sie z teściową W rodzinie mojego męża w maju za mąz wychodzi ostania juz siostra cioteczna mojego męża ino i od razu wiem ze nikt z dziecmi mi nie zostanie wesele jest dosc daleko więc dla mnie wesele z 3 dzieci to żadne wesele a moja tesciowa z oburzeniem przyjeal mioja wypowiedz no bo jak ja moge tak mowic moim obowiazkiem jest isc na to weseleleno nie glupia baba?
nie moge czekoladek :-( a tesciowa ani razu mi nie pomogla tak naprade jak tylko ktos inny pojawial sie na horyzoncie to znikal jak najszypciej zeby wnuczkow nie pilnowacjoanna zjedz sobie czekoladke:-):-):-) duzo lepiej ci bedzie:-):-):-):-)
ja co pradwa jak jestem wkurzona to najlepiej mi robi sparzatnie ale czasmi mam wszytsko gdzies i 1 dzien bałaganu nikomu krzywdy nie zrobi.trzeba czasami odpoczacjak mamusi-tesciowej bedzie cos przeszkadzac to przezciez moze ci pomoc
![]()