reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka nie chce mi coś spać,jęczy mi w łóżeczku i sie wierci :crazy:

A to może dziś taki dzień, bo Piotruś leży już co najmniej z pół godziny w łóżeczku i "rozmawia" ze swoim osiołkiem - przytulanką. :-D A robi to w taki sposób, że chyba pół bloku go słyszy :szok: No ale twarda jestem i nie idę do niego, niech sam zasypia! :tak:

reklama
Moje male wlasnie pija mleczko a Dominika wyganiam juz do wyrka:tak:
Ja mam te rowerki z podnozkami i grajace i napewno w tym roku beda na nich jezdzily,zreszta za rok pewnie tez

Dziewczyny rozmawiałam z mamą teraz i jednak jestem z bliżniąt jednojajowych ponieważ byliśmy w jednym łożysku i dzięki temu że byliśmy razem Krzysiu co prawda już nie żył ale skóre miał białą.No i mama mówi że jedna kobieta która mieszka w tej samej wsi też urodziła bliźnięta tylko że były dwa łoźyska i to martwe dziecko było siwe a nie białe.

Dziewczyny rozmawiałam z mamą teraz i jednak jestem z bliżniąt jednojajowych ponieważ byliśmy w jednym łożysku i dzięki temu że byliśmy razem Krzysiu co prawda już nie żył ale skóre miał białą.No i mama mówi że jedna kobieta która mieszka w tej samej wsi też urodziła bliźnięta tylko że były dwa łoźyska i to martwe dziecko było siwe a nie białe.
Nie dawalo mi to spokoju i sprawdzilam w swoich wynikach z 13 tyg ciazy.Bylam wtedy na specjalnym usg ktore mialo stwierdzic ile jest lozysk i ile jest owodni czyly tych jaj w ktorych sa dzieci.I mam napisane tak ;ciaza blizniacza jednokosmowkowa(kosmowka to lozysko) dwuowodniowa:tak::tak::tak:
Wiktoria nie ma takiej mozliwosci zeby 2 rozne plci byly jednojajowe

reklama
Do góry