reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
u nas jest teraz -3.ale za to pieknie gwiazdy widac:-)
w dzien sie pozniej pokazalo troche chmur(wiadc ktos mi zabral slonce:-)) ale nie wialo i bylo calkiem przyjemnie:-)
w dzien sie pozniej pokazalo troche chmur(wiadc ktos mi zabral slonce:-)) ale nie wialo i bylo calkiem przyjemnie:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBA
Skonczyłas pisac praceWOW Gratuluje
ANKA
Juz spia :-)A ja takie mega sprzatanko zafunduje sobie w poniedziałek
i tak mi zeszlo ale w dzin moglam pisac 3-4godziny gora.wiadomo ze z wymyslaniem dluzej sie schdzi niz z pisaniem:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
U nas dzisiaj caly dzien ciepło i ladnieAle ogladalam prognoze na jutro i ma padac
A planowalam spacer do parku
spacer w deszczu tez moze byc fajny.Paulina juz wyprobowala naowe kalosze:-)bo jak idziemy do babci to po blocie:-)
Ja nie mam kaloszy dla nikogospacer w deszczu tez moze byc fajny.Paulina juz wyprobowala naowe kalosze:-)bo jak idziemy do babci to po blocie:-)

No ale jak bedzie padac to moze wybiore sie na zakupy po lampe.Ogladalam wczoraj piekny zyrandol w ikea ale musialabym miec troszke wyzsze mieszkanie,szkoda bo pasowalby mi idealnie
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja nie mam kaloszy dla nikogoDominik mi wyrosł ze swoich a takich małych na dziewczynki nie ma nigdzie
No ale jak bedzie padac to moze wybiore sie na zakupy po lampe.Ogladalam wczoraj piekny zyrandol w ikea ale musialabym miec troszke wyzsze mieszkanie,szkoda bo pasowalby mi idealnie
ale do supermarketu lepiej nie brac dzieci.zostaw je z mezem-one nic nie zlapia i Ty sie troche rozerwiesz:-)

a jak wyniki gastroskopii?tylko nie pamietam ktorej juz mialals a ktorej nie

anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja sie zasiedzialam na allegro
)
Kaloszy tez nie mamy ale musze Laurze zakupic bo przy deszczowej pogodzie tez chce z nia wyjsc
Anabuba a nam dzis braklo ropy kaloryfery zimne i brak cieplej wody.ASle juz jest dobrze woda cieplutka leci:-)
Dowikla ja to sie do ikea nie wybieram bo bym wszystko chcila zmieniac
Kaloszy tez nie mamy ale musze Laurze zakupic bo przy deszczowej pogodzie tez chce z nia wyjsc

Anabuba a nam dzis braklo ropy kaloryfery zimne i brak cieplej wody.ASle juz jest dobrze woda cieplutka leci:-)
Dowikla ja to sie do ikea nie wybieram bo bym wszystko chcila zmieniac

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
usnelyscie???????????
reklama
Wiktorii wyniki sa w miare okale do supermarketu lepiej nie brac dzieci.zostaw je z mezem-one nic nie zlapia i Ty sie troche rozerwiesz:-)
a jak wyniki gastroskopii?tylko nie pamietam ktorej juz mialals a ktorej nie![]()

Gdyby nie to ze M robi ten remont to bym Ich nie brała,ale pewnie nie zostanie mi z nimi.Chyba ze pojade jak beda spaly;-):-)
Podziel się: