reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja kupilam bratu gre bitwa morska,ale nie na komputer, mniech gra ręcznie z kolegami :) bardzo zadowolony byl- tez 8 lat;

Monika ja uzywalam Vibrucol-pomaga malemu;ale dzisiaj sprubuje paracetamolu jak Mija, bo juz niem wyrabiam

reklama
My wczoraj mieliśmy problem co kupić 2,5 letniej dziewczynce i kupiliśmy latarke krowe która robi muuuuuuuuuuuuuuu przy zapalaniu :-[ czyba będzie dobry ten prezent co ???

Mija no fajny pomysl,mnie by sie podobala ale to latarka taka do zabawy czy swiecaca???
ja tez bym taka chcial ??oczywiscie dla mojej Toski??

naumialam sie wklejac zdjatka i wczoraj wam troszki wrzucilam na zamkniety i pokazalam wam moja sciane po remoncie no ten tynk jaki wykonalismy z polowica
reszte zdjatek pokolei bede wrzucac co bym niezanudzila was moimi brzdacami

a tak wogule to musze powiedziec ze ciezko robic zakupki dla dzieci no jesli chodzi o prezenty przynajmnie dla mnie.... a wy ?

http://www.allegro.pl/item106019194_latarka_zwierzak_little_tikes_wysylka_gratis_.html
O taka, Noe też słucha jak zaczarowany ;D muuuuuuuuuuuuuuu
A ta latarka świeci normalnie tylko ma obudowe KROWE i jak się ją zapala otwiera buzie i robi muuuuuuuuuuuuuu
A jak się ją gasi zamyka paszcze :)

Ta latarka przydaje sie jak mały człowiek budzi sie w nocy ,zaczyna się bać ciemności i musi przejść przez ciemny korytarz do mamusiowego łóżka :D

Ja uwielbiam kupować Noe zabawki... ;D
I innym bąblą znajomych ...czasami mam problem w doborze do wieku ale powoli zaczynam się uczyć :)

fajna,fajna ,podoba mi sie Mija wlasnie ja tez czasem zastanawiam sie czy dana zabawka odpowiada do danego wieku, bo my naszemu tygrysowi jak byl mniejszy robilismy prezenty ze te zabawki jeszcze na niego czekaly wiec teraz mamy czasem problem ( zreszt dziadkowie tez tak robili zabawki na wyrost kupowali iii teraz jest wlasnie tak) co mu sie spodoba i co go zajmie no chociaz na jakis czas
a jak mu kupilam gre planszowa na mikolaja w ubieglym roku to do dzis niechce w nia zagrac bo .... nie interesuje ona go ( a to jest taka edukacyjna z ortografja i pisownja to mi sie wydawala ze jest ok)a tu widzisz????? >:D ???

dziewczyny lece umuc łepek bo mi stercza ..no nawetniewiem jak to cos okreslic-a cha to chyba wlosy..

Mija
bo zapomnialam pochwalic twojego nowego oblicza no .... musze powiedziec ze jestes odwarzną kobieta fajna fryzka,podoba mi sie choc ja bym sie nie odwarzyla na taką grzyweczke ale u kogos OK

Mija a wlasnie.....chcesz moze fajna muzyczke klasyczna dla dzieci????? zaje bista jest i nie jest to zwykle pitolenie, tylko takie jakby na cymbalkach, boskieee.......mnie sie cholerycznie podoba

reklama
Do góry