Czytaj sobie takn ie mam innej
ale i tak tego nie kapuje zacielam sie na tym 5 poziomie
fuck
1-j
3-t
9-d
itd
to zobaczysz o co kaman
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytaj sobie takn ie mam innej
ale i tak tego nie kapuje zacielam sie na tym 5 poziomie
fuck
a moze Eurespal do mleka???????? ja tak ronbie bo wiem ze niedobry.a myslisz ze mucosolvan tak szybko zadziala?zreszta jezeli nic nie ma mokrego kaszlu to co ma mu sie odrywac???????jezeli meczy go suchy kaszle od gardla to lepiej daj mu syrop prawoslazowy.a jak mokry to mucosolvan i oklepuj to sie zacznie odrywac.a moze banki by sie dalo postawic???????Dzień Dobry.
Anabuba, Eurespalu Piotrusiowi nie podaję, bo pluje nim dalej niż widzi, co dziwne, bo kiedyś bardzo chętnie pił. Na Zyrtec źle reagował, a cała ta infekcja to raczej nie wirusowa, bo przed antybiotykiem dostał Isoprinosine i nie pomogło. Myślisz, że może to być na tle alergicznym? Tylko na co ta alergia? Pokarmowa, czy może coś fruwa w powietrzu?
A i jeszcze powiem wam, że Mucosolvan też nie bardzo działa na moje dziecko. Pokasłał trochę, ale nic nie wypluł.![]()
jak to sie mowi-NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM SLONCAWitama ja juz zdążyłam być w leklerku postawiałam sie i kupiłam sobie kurtkę
a co idąc na spacer z dziećmi to muszę jakoś wyglądac
Ogólnie wczoraj jakoś tak inaczej Wojtek przyszedl ze szkoly i mówil ze pani wychowaczyni z nim rozmawaiła nie bardzo mi powiedzial co i jak ale siadl sam zrobił lekcje na spacerze bardzo mi pomagal i wogole tak inaczej Po powrocie mąz też jakos grzeczny
a dzis wszystko spokojnie rano nie wiem co o tym myslec Ja zaraz zabieram sie za pizze bo trzeba z lodowki resztki powyjadac ;-) Zajrze wieczorem poczytac co naklikalyscie
DZIEk UJE ZA zaproszenie na wątek zamkinety pozdrawiam
![]()
dawaj im pieczywo z ziarnami albo chociaz razowe,staraj sie unikac bialego peczywa.dawaj rodzynki,sliwki suszone,slonecznik,kiszona kapuste najlepiej surowa,ale zupa tez moze bycMlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja
Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrzePediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe
Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)
sluchaj Opera to jest normalna przegladrka internetowa jak Moziila czy IE.sciagnij najnowsza wersje i tyle,a potem pliki-zrob sobie np.jakis folder na D ale pewnie juz masz,i tam zapisuj to co sciagaszBARDZO mnie interesje jak dla stivens to sie skończy ,zwariowała ,czy co??????
Bardzo sie cieszę ,ze i ja tam jestem ,trochę mnie nie było ,a wy tam 6 stron narobiłyście.Spróbuję póżniej znależc tę operę do ściągania,może zczaję o co tam chodziDowikla ,ciesze się ,że z Klaudusią ok,a coś o jej diecie wiesz już więcej,ta śluzówka to jelit?uszkadzało ją jakieś pożywienie.tak się dopytuje bo troche szybko czytałam i mogłam z pośpiechu nie połapać się .Spadam tera do przedszkola i na kawe do znajomej,dalej muszę tn film odpalic do ściągania.To chyba mój najbardziej chaotyczny post jaki napisałam
![]()
no u nas tez sie coszachmurzylo i czasami cos kropiU nas pada deszcz
a ja nie kapuje madralo
wpisalam i zly wynik mi wyszedl
A masz takie cyfry 20,100,100,1000
nie mialam 2 10 100 1000 i nie wychodzilo
ale teraz juz mam dzieki
a powiedz mi o co kaman w tej z1 p5![]()