reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:
Moja Martyna też tak ma jak siedzi cicho to albo spi albo psoci.
Aja już wruciłam z zakupów nie kupiłam niani bo bedzie dopiero w przyszłym tygodniu poszukam na allegro może cos znajde a tak wogule to pije sobie kawke prasowac mi też trzeba iść ale wszesniej musze Kamilka przebrac bo zrobił niespodzianke a chciałam sie pochwalic ze Kamilek już raczkuje po podłodze:tak:

Dzień Dobry.

Wpadam tak na chwilkę. Piotruś - marudek zasnął, a ja chyba muszę wreszcie trochę posprzątać, bo z nim jakoś nie daję rady.:baffled:

Wkurzam się, bo od wczoraj ciągle wypływa mi woda spod sedesu i nie wiem, czy jakaś uszczelka tam puściła, czy co. :wściekła/y: Na razie jakoś tamuję tą wodę, no ale ile można. :wściekła/y: M obiecał, że jak wróci z pracy to postara się coś z tym zrobić.:tak:

Wczorajszy moment prawdy oglądałam i muszę przyznać, że współczuję trochę tej dziewczynie. Ten koleś to taki typowy zadymiarz i nie wydaje mi się, żeby aż tak bardzo ją kochał. No i to jego cwaniactwo też mnie wkurzało.:sorry:

A Jerrego Springera kiedyś uwielbiałam. Znudziło mi się po jakimś czasie, ale czasami potrafili mnie ci amerykanie ubawić jak chyba nikt na świecie :-D

Gdzieś też dojrzałam zdjęcia Patrysi i Medeuski. Dziewczyny, ale wy laski jesteście! :tak::tak::tak::-)
Medeuska, a ty jak masz o jakimś tłuszczyku wspominać to chyba tylko o smalcu na patelni :-D:-D:-D Gdzie ty niby go masz? :szok:

Anabuba, Eurespalu Piotrusiowi nie podaję, bo pluje nim dalej niż widzi, co dziwne, bo kiedyś bardzo chętnie pił. Na Zyrtec źle reagował, a cała ta infekcja to raczej nie wirusowa, bo przed antybiotykiem dostał Isoprinosine i nie pomogło. Myślisz, że może to być na tle alergicznym? Tylko na co ta alergia? Pokarmowa, czy może coś fruwa w powietrzu? :confused::confused::confused::confused:
A i jeszcze powiem wam, że Mucosolvan też nie bardzo działa na moje dziecko. Pokasłał trochę, ale nic nie wypluł. :eek:

Wiktoria, gratulacje dla Kamilka! :tak::tak::tak::tak: To się teraz z niego mały odkrywca zrobi i wszędzie wejdzie! :-)

A nie wiecie co się z Luną dzieje? Bo chyba dawno jej nie było? :confused:

I nie wiem co jeszcze miałam napisać... :zawstydzona/y:

Dzień Dobry.

Wpadam tak na chwilkę. Piotruś - marudek zasnął, a ja chyba muszę wreszcie trochę posprzątać, bo z nim jakoś nie daję rady.:baffled:

Wkurzam się, bo od wczoraj ciągle wypływa mi woda spod sedesu i nie wiem, czy jakaś uszczelka tam puściła, czy co. :wściekła/y: Na razie jakoś tamuję tą wodę, no ale ile można. :wściekła/y: M obiecał, że jak wróci z pracy to postara się coś z tym zrobić.:tak:

....

Gdzieś też dojrzałam zdjęcia Patrysi i Medeuski. Dziewczyny, ale wy laski jesteście! :tak::tak::tak::-)
Medeuska, a ty jak masz o jakimś tłuszczyku wspominać to chyba tylko o smalcu na patelni :-D:-D:-D Gdzie ty niby go masz? :szok:

........

A nie wiecie co się z Luną dzieje? Bo chyba dawno jej nie było? :confused:

I nie wiem co jeszcze miałam napisać... :zawstydzona/y:

Oj, nieciekawa sprawa jak cieknie... oby Twój M umiał to naprawic, bo jak nie to hydraulika będzie trzeba wzywac:baffled:

A tłusczyk jesssssst, może mna tym zdjęciu nie widac, bo takie ujęcie, ale jest, uwierz....:-p:-p
zapytaj patrysi:-D:-D:-D

ide posprztaac... nie che mi sie nic:-D

musiałabym zacząc pakowac jakies kartony z ciuchami, bo nic nigdzie mi sie nie miesci:baffled::-D

Ostatnia edycja:
Medeuska, mi też się nie mieściło, to wzięłam się za szafowe porządki i połowę wywaliłam ;-) Jak zaczęłam przeglądać zawartość mojej szafy to się okazało, że mam mnóstwo rzeczy w które już niestety się nie mieszczę :zawstydzona/y:

Wiktoria, a ty napisz co tam u ciebie.:-) M pewnie już pojechał, ale jak tam wam się razem spędzało czas?
Pewnie już pisałaś o tym wcześniej, ale przez tą chorobę Piotrusia to trochę przegapiłam... :zawstydzona/y:

Wiktoria, a ty napisz co tam u ciebie.:-) M pewnie już pojechał, ale jak tam wam się razem spędzało czas?
Pewnie już pisałaś o tym wcześniej, ale przez tą chorobę Piotrusia to trochę przegapiłam... :zawstydzona/y:
No pojechał już we wtorek fajnie było szczegulnie wieczorkiem tylko szybko ten czas zleciał:-(ale za 1,5 miesiaca przyjedzie

reklama
No pojechał już we wtorek fajnie było szczegulnie wieczorkiem tylko szybko ten czas zleciał:-(ale za 1,5 miesiaca przyjedzie
Niestety zazwyczaj tak jest, że to co miłe szybko się kończy. :sorry: Ale 1,5 miesiąca to wcale nie tak dużo. :tak: Zobaczysz jak szybko zleci ten czas! :tak: A my już tutaj ci dostarczymy rozrywki, nie martw się! ;-):-)

Do góry