Witojcie witojcie
Dziewczyny po pierwsze przepraszam, że na tak długo Was opuściłam. Nawet nie złożyłam życzeń świątecznych-teraz to juz po ptokach.
Zamieszanie wielkie było i w sumie to nie jestem pewna, czy się skończyło.
Święta jak to święta, zalatana przed w trakcie a teraz powinnam polatać , żeby je spalić. Oj przytyło, się, oj tak...
W końcu skończyliśmy remont w dużym pokoju, dziś jeszcze wykańczałam wzór na małej ścianie. Małą zasnęła, to ja do farb. Mój był na rybach, więc relaksik.
Kurcze tyle się działo, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Przede wszystkim straszne wieści o mojej siostrze ciotecznej, ale to na inną porę.
Tak dobrze widzisz wpierniczyła połowę takiego zająca.A dałam jej bo i tak mimo że czekolady nie jadła z miesiąc czasu to co jakis czas bez powodu ma takie czerwone policzki a potem samo znika i znowu się pojawia,to raczej od czekolady nie był

statnio po kapieli zrobiły sie szorstkie i czerwone a na drugi dzień samo zeszło.
Moja tez tak czasem ma, ale po jednym zastosowaniu maśi witasminowej od razu znika i jest luiz. a dużo się tym nie przejmuje
muszę się wam pochwalić mój antoś zaczyna "mówić"narazie to takie paplanie mamamama babababa dadadada:-):-):-):-):-):-):-):-)
No kochana, no to się zaczyna, zaraz zacznie robić ci porządki, hihi
Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi

Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos

I co z Twoją małą?
dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta

wygladam jak balon

pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac

ale sie rozpisalam
A ja wyobraźcie sobie byłam zpisać się na wizytę do dentysty. Najbliższy termin ołowa czerwca. Masakra. Ale będę czekać.
nie to nie ja ,ja tam tak jak tutaj,madziulanatasza w porównaniu z tą madzią 70 to jestem cienka jak barszcz a wy dziewczyny pod takim samym nickiemwystępujecie na pazylu?
Ja jestem Luna665, jak prawie wszędzie, czasem po prostu Luna.
Nie no, muszę zapamiętać:-):-):-)
wlazłam na allegro...
i jestem w szoku.wygrałam aukcje:-):-):-):-)
a myslalam ze to za pare minut koniec:-)
PRZEUROCZA KURTECZKA L [san1002-m5069] (605862185) - Aukcje internetowe Allegro
Gratuluje, fajny zakup
Brzuszek mi zaczyna rosnac;-)
Mi też, a nie jestem (chyba) w ciąży)
ja wylaczylam
to siedzenie w domu calkiem odebralo mi zdolnosc myslenia.
umiem tylko kase liczyc i wydatki
Widzę, że to już plaga. Ja dopiero dziś spowrotem zasiadłam do tego, bo jak nie śięta, to remont, to gście, to chorubsko, i teraz znów goście.
anabuba ze skarpetkami to nie żart

ja prasuje skarpetki majtki sznurówki do butów

Mój boziu, jak sobie przypomne ile ja niepotrzebnie prasowałam, teraz tylko to co trzeba, bardziej szanuję wolny czas...
o tych majach system dwudziestkowy

boze teraz do mnie dotarlo jaka ja teeeeeeeeeeeepaaaaaaaaaaa
zreszta matematyka byla zawsze moja slaba strona
ja tez troszke sie nadenerwowalam, nie wiedzialam, że można zwykle wyrazy wpisywac i tylko liczbami operowalam
mnie też wkurza i szkoda mi czasu na takie bzdury ;-):-)
dla każdego coś innego:-)
Za poziom zerowy nie dodajemy punktów
Agnes, ja na takie wybryki mam jedna metodę. Ignorancja. Jak kładzie się na ziemi to odchodzę trzy kroki i udaję że nie widzę. U mnie jest to skuteczne w 100%, Helena wie że nic nie wymusi

A co do bicia, to jeszcze mnie nie uderzyła.
Podpisuję się pod tym obiema rękoma
Dobra ja zmykam po mlodego do przedszkola

:-)
Tak przy okazji, w maju przyszłego roku kończy mi się wychowawczy no i mała bedzie musiała pójść-no właśnie, gdzie, do przedszkola, czy żłobka?
Wróciłam z łaźni, a tu nikogo nie ma :-

-

-

happy:

kupiłam sobie wczoraj Oilatum emulsję do kąpieli, bo bardzo mam wysuszoną skórę i nic mi wcale nie pomaga, żaden balsam:-):-):-) a już po pierwszej kąpieli jestem taka mięciutka

niczym po kokolino dziewczyny hehehe
Pod prysznic też się nada? ja mam straszny problem, skóra aż biała, balsamy , oliwki, lipa...
Dobrze wiem co masz... Mój akurat nie, ale ojciec...
Witajcie czwartkowo!
Ja juz nie daje rady... rycze juz od ponad godziny. Nie jestem w stanie znieść ciągłego płaczu synka:-

-

-

-( Teraz się uspokoił i sobie leży, ale boje się, że za chwile znowu się zacznie. Pół godziny spokoju i pół godziny płaczu.
Ja stawiam na koliki. I szczerze doradzam suszarke do włosów. na najniższym najpierw na brzuszek ( ale przez reke zeby nie poparzyc albo za bardzo nie rozgrzac) jednoczesnie masując zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a póżniej odłóż na bok, i tylko niech sobie słucha, uspokoi się i wyciszy. U mnie tak to działało, że nagrałam na telefon, żeby na pradzie zaoszczędzic.
I jak? Przyjęli?
Witam sie i ja dzieci już spią to mam spokuj jutro sie wybieram do sklepu kupić elektryczną nianie ciekawa jestem ile takie coś kosztuje.
Szukaj używanych z duzym zasięgiem, nie szukaj takich co dzialaja w obie strony-zbędne. Na Twoją chate powinny takie na 2 km wystarczyć, sa i o wiele większe-mocniejsze.
No i czas wielki.
Wierzcie mi zasiadłam na BB o 7 rano, z przerwami ale w końcu udało mi się dobrnąć do końca. Tyle, że mam znów zaległości z dzisiejszego wieczoru, ale kochane musicie mi wybaczyć, może nadrobie jutro, szykuje się luźniejszy dzień, no w końcu niedziela, może odpocznę.
Dziś już nie mam siły szukać ani robić zdjęć tego mojego rękodzieła na ścianach. Jutro, obiecuję jutro. No i jeszcze ta historia z Siostrzyczką. Straszne. Nie dziś. Oczy na zapałki, a tu gościom łóżka szykować. Tzn jedno

Buziolki i dobranoc.