reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no witam Was w ten sloneczny dzionek
u nas swiecie slicznie slonce niebo bez chmur :-)
my dopiero co wstalismy m spi jeszcze po nocce
ale maly spal swietnie
mialam jeszcze troche mleka wiec wolalam zostawic mu na rano a wieczorem zrobic mleko z kartonu z kakałkiem i zasnal przed 21
i obudzil sie dopiero niedawno :laugh2:
aleeeeeeee sie wyspalam :tak:
ide zrobic sobie kawke i przebrac malego bo niespodzianke zrobil a dopiero co go 2 min temu przebieralam :sorry:

reklama
A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza
ale slicznie wygladaja
Mowila ze moga to byc polipy lub jakies pekniecie sluzowki ale jakos inaczej:no:
Napewno nie alergia bo wtedy krew jest w srodku w kupie
Takie badanie robi sie niby bardzo szybko:no:Bada sie malym palcem-ale moje Klaudia napewno bedzie sie strasznie darla :no:
Dzisiaj u lekarki jak Ja rozebralam to uciekala mi na dol i zakładała buty
Cienko to widze:no::no::no::no:
kurcze boroka tez bym tego nie widziala :no:
A wiadomo coś o naszym wątku zamkniętym???????czy dalej cisza????
nie mi nic nie wiadomo :no: a to do kogo tzreba pisac to napisze
A to fotki z dzisiejszej kąpieli :-):-):-):-):-)
ale fajne wloski ma
oj kobietyalescie dzis naprodukowaly:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dawno tyle nie bylo
ja caly dzien mialam podly.po pierwsze niewyspana i ajkos w ogole dziwnie sie czulam-chodzialm jak pijana,rozjezdzalam ludzi wozkiem.P mnie tak wku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze w ogole szkoda gadac.pojechalam pod wieczor bez slowa do bratowej z dziecmi i wrocilam przed 21,troche mi przeszlo,ale do niego odezwalam sie chyba ze 3 razy tylko dlatego ze musialam.chce wojne to ja ma!!!!!!!!!!!!!!!

ugotowalam dzis ogorkowa-babuchyzjadly a reszte schowalam na jutro.predzej psom wyleje niz jemu dam.

znacie to powiedzenie"Boże tylko siły mi nie dawaj bo skur..... zapier....":-):rofl2:

Weronika dzis spokojnie zasnęła ale siedzialam przy łózeczku.nie musialam noc robic.w ogole zrobila sie z niej straszna przylepa.ale wyczytalam w madrej ksiazce ze to syndrom rozstania w tym wieku...:baffled:

jakos przezyje.
najgorsze jest to ze znow ma chrype:baffled: i nie wiem od czego.nie jadla nic nowego przez swieta,nie bylismy w zadnym obcym miejscu...czy to mozliwe zeby w tym wieku juz reagowala na pylenie????????skoro reaguje na kontakt wziewny z sucha karma dla ryb??????????

dalam jej zyrtec i jak narazie grzecznie spi.lepeij zeby bylo alergiczne niz kratniowe....
eee to Ty jestes fest wkurzona na swojego :-) to co on takiego zrobil ze Cie wkurzyl :eek: a jak dzisiaj samopoczucie :confused:
Ja jak Gabi ma "bunty " to po prostu czekam jak jej przejdzie a jjak jestem gdzies poza domem to "zbieram ją z podłogi " i patrze za spokojnym miejscem mocno przytulam i trzymam nic nie mówiąc a potem staram sie wytłumaczyć ze tak nie wolno
A wogóle to witam :-D wczoraj byłam na zebranu i troche sie o Wojtku nasłuchalam w skrocie mowiąc jest aspoleczny :-:)zawstydzona/y:tzn: nie bierze udzialu w zajęciaciach grupowych nie chce pływać na basenie i zawsze na boku :-:)baffled: rozmawialam z pania wychowawczynią i martw ija to ze Wojtek taki wiecznie nieszczęsliwy :eek: Z Zuzią nie ma problemów Dzis rano znowu Wojtek marudził ze nie nawidzi pływac nie lubi baseni i takie tam Wojtek oczekuj o d nas nagród pochwal tylko nic od siebie W dczwartek 24 maja sprawdzian umijetności i szczerze sie obawiam ze nie napisze Przerasta mnie to wszystko
no to nie fajnie z Wojtkiem ale ciekawe dlaczego tak reaguje :eek: pytalas go ??

a u nas nocka jak zwykle z pobudkami o 24 ,1.15 ,2.30 ,3.15 ,4.45 ,520 i 7.00:szok::szok:ja chcę się wyspać:tak::tak::tak:
miałam wczoraj szybko iś spać nawet kompa nie włączałam taaaaa a jak włączyłam tvn style to siedziłam do 24:szok::szok::szok::szok:
dowikla zdrówka dla klaudusi fotki piękne a która z nich pozuje jak modelka z tą rączką?????
agnes fotki wannowe super śliczna jest oliwka:tak::tak:
patrysia pomaga ten antybiotyk????
joanna to razem będziemy się w maju stresować mój adacho też będzxie miał egzaminy i też się boję bo mój roztrzepaniec to byle szybciej a potem błędy ...........część humanistyczna to spoko ale matmy się boję bo on mówi jedno pisze drugie:crazy::crazy:ale co tam grunt byśmy zdrowi byli:rofl2:a to że jest a społeczny....................... wiesz to może mieć drugie dno może to konflikt z kolegami może odrzucenie przez grupę dzieci są w tym wieku okrutne..........może trzeba z wojtkiem pogadać................
anabuba powiedzenie super nie znałam go:rofl2::rofl2::rofl2: czym cię to twoje kochanie tak wkurzyło???a może ty mu specjalnie się podstawiasz bo masz jeszcze jeden ogródek do skopania????:laugh2:
aleksja ja z antkiem w ciąży zwracałam na samą myśl o jedzeniu pomagała mi herbatka imbirowa:tak::tak:

a ja nie wiem o co kamman z moim antkiem jak daje mu mleko z butli to podkurcza nogi wyplówa smoka nie zjada wszystkiego a kiedyś zjadał wszystko.........smoczek ten sam butelka też mleko też.....nie wiem o co chodzi????????????

Żeby to dało sie pogadać ale jak zaczynam romowę to Wojtek mówi tak : -z toba nie romawiam tylko z tatą nie lubie cie i wogóle to chciałbym mieszkać z tatą na Zalesiu a nie z tobą Zuzka i Gabrysia same zakazy i takie tam
A ja mu tłumacze ze w życiu noe moze byc samych przyjemnoasci na ktore trzeba zasłuzyc to nie trafia niec do niego a ile sie nagada apyskuje ze on nie wroci po szkolee do domu zadzwoani napolicje ze ja mam go nie ustawiac itp itd ręce opadają
:szok::eek: takze nic sie nie moge dowiedziec a mąz jak zaczyna rozmawaac to Wojtek opowieda mu o czalkie mczym innym :szok::baffled: na pewno cos jest w nim co go męćzy ale zadnemu a nas nie chce powiedziec wychowawczyni tez prubowal a teraz dała sobie spokój a jak powiedziałam ze pójdziemy na takie badanie bo potrzebne do 4 kalsy to Wojtek nie dam sie nabrac i do żadnego psychologa nie pójde dajcie mi spokój :szok: strach pomyslec co jeszcze wymysli

patrysia pomaga ten antybiotyk????
jeszcze jestem spuchnieta a wzielam juz 4 dawke :baffled: kurcze no i nie wiem a teraz jem loda na snaidanie :-D
Malinka Patrysia jak sie 4 dni pod rzad pije do upadlego to tez byscie byly wsciekle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wlasnie dzwonil,odebralam,ale nie mowilam za wiele.
niech skruszeje,moze go kac zaje....:rofl2:
aha czyli skads to znam :confused2: juz kiedys wypisywalam na mojego m wlasnie z tego powodu :tak: nic trzeba czekac az przestanie bo nic innego nie pozostalo a jak poczuje ze juz jest dobrze to znow w kolko i tak bedzie krecic chyba za Twoj m zrozumie...
wiec trzymam kciuki oby dalo mu to do myslenia :-)

reklama
Do góry