reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z jednej strony się cieszę, że nie jestem sama z moim problemem. Mój mąż mi tego nie mówi wprost ale mi sugeruje,że mam dobrze i nie mam powodu do zmęczenia.Najbardziej brakuje mi odpoczynku i odskoczni od codzienności. Moja córeczka ma prawie dwa latka i jest bardzo absorbująca. Marzę o chwili dla siebie.
witam nowa mame.zagladaj czesto:-)

WITAM NOWĄ MAMUSIE Z NAMI RAŹNIEJ:happy::happy::happy:
DZIEWCZYNY ZOSTAWIAM WAM ANTKA PRZED KOMPEM WY GO ZAGADUJCIE A JA IDĘ DO W-C BO NIE WYROBIE DŁUŻEJ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AS DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE KRYTYKUJMY SIĘ WZAJEMNI NIE PISZMY O CZYMŚ CO KTOŚ LUBI BZDURY BO TO NIE FERR:no::no::no::no:
WSZYSTKIE JESTEŚMY RÓŻNE I TO JEST W NAS FAJNE JEDNA PRASUJE MAJTKI I SZNURÓWKI INNA LUBI GODZINAMI SIEDZIEĆ NA PLACU ZABAW JESZCZE INNA WYSZYWA CZY HAFTUJE JESZCZE INNA WOLI CZYTAĆ I TO NIE SĄ BZDURY TO NASZE PASJE HOBBY CZY MANIACTWA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
AMEN;-)
popieram:tak::tak::tak::tak:
ONT=Fixedsys]dziewczyny wcieło mi gdzieś mój pasek a spodenki z tyłka spadają ale patrzę wisi pasek piotrka myślę a co tam pożyczę sobie............................no taaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk tylko nawet w całości mnie nie objoł:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:[/FONT]
boże jaki ten mój chłop chudy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:w kompleksy wpadne:-D:-D:-D:-D:-D[/QUOTE]
heheheheh dobre:-D:-D:-D:-D

reklama
Wiecie strasznie kiepsko sie czuję dziś:sorry::sorry::sorry: ciągle mi sie wymiotować chce :-p:-p:-p:-p i nic mi nie pasuje:no::no::no::no:
wspolczuje.ja w zadnej ciazy nie wymiotowalam ,nawet mdlosci prawie nie mialam.pod koniec zgage wiec nicnie poradze:-(

My jestesmy juz po lekarzu:tak:
Klaudia niestety bedzie miala badanie odbytu przez chirurga:no::no::no:I to jak najszybciej
Mam isc rano po skierowanie i jak juz bede je miala to mam zadzwonic do mojej gastrolog i zadzwoni do kolezanki ze szpitala zeby mnie przyjela bez umawiana na termin za trzy miesiacde
No chyba ze dzisiaj jak zrobi kupke znowu bylaby z krwia to mam jechac od razu do szpitala
Tak to wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:Powiedziala ze maja ladna skore i ladnie wygladaja:tak:
Wiktoria wazy 7200 a Klaudia 7240

Nadal maja miec diete i pic bebilon pepti ale moge zaczac dawac jogurty z mleka koziego
No i jestem ciensza o 160zl i jeszcze za przedszkole musialam dzisiej zaplacic
biedactwo.daj znac jak poszlo

coś dzis dziewczyny zajstrajkowały,nie pokazują się a juz taka godzina,chyba że na pazylu siedzą :-D:-D:-D:-D:-D kolejny nałóg niektórych z nas :-)
ja na pazyla juz nie wchodze.moj mozg juz dawno zwiotczal

oj kobietyalescie dzis naprodukowaly:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dawno tyle nie bylo
ja caly dzien mialam podly.po pierwsze niewyspana i ajkos w ogole dziwnie sie czulam-chodzialm jak pijana,rozjezdzalam ludzi wozkiem.P mnie tak wku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze w ogole szkoda gadac.pojechalam pod wieczor bez slowa do bratowej z dziecmi i wrocilam przed 21,troche mi przeszlo,ale do niego odezwalam sie chyba ze 3 razy tylko dlatego ze musialam.chce wojne to ja ma!!!!!!!!!!!!!!!

ugotowalam dzis ogorkowa-babuchyzjadly a reszte schowalam na jutro.predzej psom wyleje niz jemu dam.

znacie to powiedzenie"Boże tylko siły mi nie dawaj bo skur..... zapier....":-):rofl2:

Weronika dzis spokojnie zasnęła ale siedzialam przy łózeczku.nie musialam noc robic.w ogole zrobila sie z niej straszna przylepa.ale wyczytalam w madrej ksiazce ze to syndrom rozstania w tym wieku...:baffled:

jakos przezyje.
najgorsze jest to ze znow ma chrype:baffled: i nie wiem od czego.nie jadla nic nowego przez swieta,nie bylismy w zadnym obcym miejscu...czy to mozliwe zeby w tym wieku juz reagowala na pylenie????????skoro reaguje na kontakt wziewny z sucha karma dla ryb??????????

dalam jej zyrtec i jak narazie grzecznie spi.lepeij zeby bylo alergiczne niz kratniowe....

A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza
śliczne

elo elo
my z malym po spacerze
teraz wlasnie zasypia albo i juz zasnal :-)
bylismy przed obiadkiem na jakis czas i potem po 19 jeszcze na godzinke
caly czas w okularkach choc wydaje mi sie ze teraz mam to o ciut mniejsze:sorry:
zobaczymy jak bedzie jutro :tak:
na pewno będzie lepiej :tak::tak:

A to fotki z dzisiejszej kąpieli :-):-):-):-):-)
słodkie

dentosept jest odkazajacy i lagodzacy

mi tez mala ostatnio "oko" namalowala na scianie-dlugopisem!!!!

gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D

Medeuska idz na zwolnienie.co sie kobieto bedziesz przemeczac.jak Ci gin da to bierz:-)

Myszunia wspołczuje:-(zdrowka zycze dla wWas wszytakich

albo na BB zasiasc:-):rofl2:
no tak BB to podstawa.Szkoda,że też czasu coraz mniej mam i na BB.
Komp włączony ,ja zalogowana a mogę czasami zerknać tylko.
Teraz Klaudia przygotowywuje się do konkursu w przyszłym gimnazjum i na całe popołudnia przejmuje kompa.:tak:
U mnie dzień też nie za ciekawy.
Po południu zmogło mnie spanie tak,że prawie garnek z zupą się spalił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Usnęłam na siedząco podczas czytania a obudził mnie smród przypalenizny:wściekła/y:.
Jeszcze trochę a pewnie bym się nie obudziła wcale.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby mało tego było to ocknęłam się tuż przed 18 a do 18 przedszkole,gdzie oczywiście siedział nieodebrany Kuba.
Jak po niego pobiegłam to zapłakany siedział przy stoliku i grał z ciocią ,bo od prawie godziny był sam i strasznie mu się nudziło.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ech taka matka ze mnie,że szkoda gadać...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Uciekam z psem na spacer i do wyrka czas iśc.
dobranoc

Witajcie czwartkowo dziewczynki :-):-):-)
Dziś czuję sie tak samo źle, mdli mnie, cofa :-:)-:)-( kregosłup mi nawala, biodro :-:)-:)szok::szok::szok: na 18 jadę znowu do ortopedy:szok::szok::szok: a do tego obudziłam sie ze strasznym bólem głowy. Z Igorem jak chodziłam w ciąży wszystko było ok do 6 miesiąca, ani mdłości ani wymiotów :no::no::no: a teraz tak mnie męczy:-):-)

A to fotki z dzisiejszej kąpieli :-):-):-):-):-)
Agnes foteczki śliczniusie jak zawsze:)) mała śliczna jest Twoja :-):-)

Masz racje
A na zamknietym to mozemy wstawiac fotki do woli:tak::tak::tak:
a kiedy będzie ten zamknięty???

dlatego nie mogę sie doczekać tego wątku zamkniętego:tak::tak::tak:
ja też chętnie do Was dołączę na zamknietym, o ile mi pozwolicie :-D:-D:-D:tak::tak:;-);-);-)

A ja siedzę sobie na allegro :tak::tak::tak: to mój drugi nałóg po BB :-D:-D:-D
łoj, a ja wczoraj znowy zaszalałam na allegro, nakupiłam sobie i małemu znowu ciuszków ;-);-):-):-):-)

oj kobietyalescie dzis naprodukowaly:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dawno tyle nie bylo
ja caly dzien mialam podly.po pierwsze niewyspana i ajkos w ogole dziwnie sie czulam-chodzialm jak pijana,rozjezdzalam ludzi wozkiem.P mnie tak wku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze w ogole szkoda gadac.pojechalam pod wieczor bez slowa do bratowej z dziecmi i wrocilam przed 21,troche mi przeszlo,ale do niego odezwalam sie chyba ze 3 razy tylko dlatego ze musialam.chce wojne to ja ma!!!!!!!!!!!!!!!

ugotowalam dzis ogorkowa-babuchyzjadly a reszte schowalam na jutro.predzej psom wyleje niz jemu dam.

znacie to powiedzenie"Boże tylko siły mi nie dawaj bo skur..... zapier....":-):rofl2:

Weronika dzis spokojnie zasnęła ale siedzialam przy łózeczku.nie musialam noc robic.w ogole zrobila sie z niej straszna przylepa.ale wyczytalam w madrej ksiazce ze to syndrom rozstania w tym wieku...:baffled:

jakos przezyje.
najgorsze jest to ze znow ma chrype:baffled: i nie wiem od czego.nie jadla nic nowego przez swieta,nie bylismy w zadnym obcym miejscu...czy to mozliwe zeby w tym wieku juz reagowala na pylenie????????skoro reaguje na kontakt wziewny z sucha karma dla ryb??????????

dalam jej zyrtec i jak narazie grzecznie spi.lepeij zeby bylo alergiczne niz kratniowe....
produkują dziewczyny churtowo, ja znowu mam opóźnienia :-p:-p:-p w czytaniu :-):-):-):-) Wstawajcie robaczki, ja mykam pod prysznic:-):-):-)

Wróciłam z łaźni, a tu nikogo nie ma :-:)-:)-:)happy::happy::happy:
kupiłam sobie wczoraj Oilatum emulsję do kąpieli, bo bardzo mam wysuszoną skórę i nic mi wcale nie pomaga, żaden balsam:-):-):-) a już po pierwszej kąpieli jestem taka mięciutka :-D:-D:-D niczym po kokolino dziewczyny hehehe ale jestem wariat cio???? lecę na dół, bo mały mi już steka, że piszę znowu, śniadanko zjemy, do sklepu pójdziemy, dziśiaj chyba zaserwuję im nalesniki z jabłkami :-):-):-) szybko i bez przemeczania sie prawda???:happy::happy::happy: buziolki dla Was i szkoda, ze Was nie ma, ale ja tu niebawem zawitam :happy::happy::happy:

reklama
dziewczyny moja Oliwka chyba przechodzi od jakiegoś czasu bunt dwulatka.Momentami mi ręce opadają.
Wszystko jest na "NIE",nie słucha się,robi na przekór.
Ostatnio zaczęła bić wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mnie wkurza najbardziej bo nie wiem jak mam sobie z tym poradzić i jak na to reagować.próbuję tłumaczyć,ale to najmniej skutkuje bo patrzy mi się w oczy i mi się śmieje w twarz i robi sobie z tego zabawę.
Czasem krzyknę, i zawsze musi przepraszać za to co zrobiła ale to też trzeba wymusić z niej.Ostatnio nie wytrzymałam i dostałą klapa w tyłek,bo jej tłumaczę że nie wolno nikogo bić,że to boli a ona mi chlasnęła w twarz :szok::szok::szok::szok: normalnie tak mi się przykro zrobiło i się śmieje.Najbardziej skutkuje jak nie chce przeprosić ze każe jej sobie ode mnie odejść aż się uspokoi,w tedy nagle krzyk bo ona chce do mamy.I w tedy ukocha i ucałuje .Ale za jakiś czas robi znowu to samo.
A jak nie chce czegoś zrobić to kładzie mi się na ziemi i krzyk i pisk jest w tedy.

Poradzicie coś?????bo ja nie mam juz do niej sił,a była taka grzeczna,zawsze jakieś wybryki się zdarzały to normalne ale teraz jej zachowanie mnie przeraża.
Ja jak Gabi ma "bunty " to po prostu czekam jak jej przejdzie a jjak jestem gdzies poza domem to "zbieram ją z podłogi " i patrze za spokojnym miejscem mocno przytulam i trzymam nic nie mówiąc a potem staram sie wytłumaczyć ze tak nie wolno
A wogóle to witam :-D wczoraj byłam na zebranu i troche sie o Wojtku nasłuchalam w skrocie mowiąc jest aspoleczny :-:)zawstydzona/y:tzn: nie bierze udzialu w zajęciaciach grupowych nie chce pływać na basenie i zawsze na boku :-:)baffled: rozmawialam z pania wychowawczynią i martw ija to ze Wojtek taki wiecznie nieszczęsliwy :eek: Z Zuzią nie ma problemów Dzis rano znowu Wojtek marudził ze nie nawidzi pływac nie lubi baseni i takie tam Wojtek oczekuj o d nas nagród pochwal tylko nic od siebie W dczwartek 24 maja sprawdzian umijetności i szczerze sie obawiam ze nie napisze Przerasta mnie to wszystko

Do góry