reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jedyna pomoc konkretna jaka dostałam to 2000zł becikowego ale 2 miesiace i po kasie narobiłam zapasów, nie powiem sobie tez kupiłam paer rzeczy ale nie miałam ani jednej pary spodni i zadnych butów po tej ciazy a teraz musze sie prosic no ale may musi cos jesc, ja juz nie wiem co mam robic gdyby nie mama ...
_601112_n.jpg

reklama
a co ja mam powiedziec moja mama ma 1 gr inwalidztwa Tata Klaudi pracuje ja mam jeszcze macierzynski ale to juz ostatni miesiac
a pożniej niewiem umowe mam tylko do sierpnia i napewno zemna nie przedluza:/ :mad:

Nikita co sie czepiasz.....to sie nazywa przeciez polityka propordzinna....a powaznie to #@#$@#$ mnie strzela jak widze co nasi cudowni rzadzacy robia z tym krajem

Masz racje mam za duze wymaganie :laugh:co ja sobei mysle :laugh: a tak poza tym to by sobie nasz kochny rzad zmniejszyl diety i dal potrzebujacym a nie napychal swoje kieszenie

wiecie co ja to nawet juz nie gadam na te tematy! mam dziecko niepelnosprawne bo z porazeniem jak juz niektore z was wiedza! przez pol roku jezdzilam ponad 20 km na rehabilitacje codziennie prywatnie co dzin placilam 30 zl + podroz! teraz rehabilituje na miejscu tez prywatnie place 25 zl. a na huberta z racji jego niepelnosprawnoscvi dostaje 194 zl!!!!!!!!!!! i nic wiecej i nie wazne ze nie ma w moim miescie panstwowej rehabilitacji ze robie to prywatnie ze nawet lekarza nie ma ze tez jezdze prywatnie i skad mam dobierac??????????? G O W N O ICH TO INTERESUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestesmy zdani sami na siebie! a tak jak pisala shady najlepiej na tym wychodza ci co maja! ja tu u nas znam takich mase! bo ci ktorym faktycznie sie nalezy i przyda na pewno to wlasnie tak mowia a ja sobie poradze niech dadza tym co naprawde nie maja! takie zycie bogaty wyciagnie wszystko a biedy jeszcze sie podzieli!

CZesc Dziewczyny....dobry temat poruszylyscie....U naS NA PODHALU TO NAGMINNE ze siedza w stanach ale zasiliki renty i nawet emerytury biora.A tam po 12 h pracuja i nic im nie jest. Najlepiej jest sie zglosci do pomocy ze sie jest alkoholikiem oni tez maja calkiem niezle.

aaa tak poza tym to przypomnialam sobie ze mam mleko bebilon AR 400g......jak ktos chce to moge oddac. Jest nie otwarte a my jemy normalne nie AR. Nie wiem ile to kusztuje i czy sie wogole oplaca to wysylac.

Oj jak to czytam to zaczynam sie złościć
Pomyśleć ile te dupki za rządzenie biorą i gdyby przynajmniej coś dobrego robili ...
Ja nie moge narzekać nam na nic nie brakuje,bogaczami nie jesteśmy ale życie płynie raczej bez trosk pieniązkowych, zawsze jak potrzebujemy to przychodzi robota jak na zmówienie
Bardzo współczuje wszystkim mamusia które muszą kombinować jak tu wiązać koniec z koncem
Nie powinno tak być
Szczególnie jak matka jest samotna powinna mieć ogromne wsparcie od państwa , szczrególnie że tak bardzoteraz propagują macieżynstwo
Więc niech nie dają jednarozowo 1000 lub 2000 tylko bezp[ieczeństwo i pewność że będzie co do gara wrzucić
Wielu moich znajomych rezygnuje z dzieci bo sami ledwo przędą

reklama
No i jeszcze jedno jest straszne..
wiecie ile domy dziecka mają racji zywnościowej na jednego brzdąca ??
4 zł i to jeszcze te w lepszej sytułacji :mad:
To tesz jest koszmar

Do góry