reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja to pies ale wiecie ile na każdego więżnia miesięcznie państwo przeznacza z naszyg pieniędzy 1700zl a dzieci tak jak piszecie w domach dziecka 4 zl dziennie to jest straszne a mialo to byc TANIE PANSTWO ;D ;D :laugh: :laugh:
To jest wielki cyrk
My sobie damy rade ale ile jest rodzin ktore poprostu nie maja skad brac

jak się takie rzeczy słyszy to aż sie płakać chce....całe szczęscie nam się układa, kasy nie brakuje...a tych z rządu to powystrzelać najlepiej  ;D

Bylismy na spacerku, a maly dalej spi, kochany  :D pogoda byla miodzio a teraz na burze sie zbiera chyba...
Musze mojego połówka pochwalić, jest chory i wysprzątał całą chałupkę  :D
a na obiadek pyszności- na parze :) no ale na truskawki to sobie popatrze :)

Ja też jestem mamą siedzącą w domu i mój mąż też uważa że wcale się nie przemęczam bo przecież nie pracuję tylko całe dnie siedzę w domu. To jest okropne że mężczyźni nie mają pojęcia o byciu panią domu. Ale za rok to się zmieni bo ja też pójdę do pracy i wtedy zobaczymy co na to powie jak nie będzie wszystko zrobione w domu na czas. Nie martwcie się dziewczyny, głowa do góry!

moj maz np. jest czasem zlosliwy, wredny itd......ale uwaza ze kobieta ktora siedzi w domu z dzieckiem powinna miec placone za to, bo to ciezka praca, nie raz siedzi z mlodym to wie ;)

prosze bardzo spojrzcie w galeryjke za pare chwil jak moj Alanek zajadl sie Chappi z psiej miski ;D ;D

wiecie co wystrzelenie tej naszej niby wladzy nic nie da bo tu trzeba system zmienic! a jak sie nie zmieni to nastepni co przyjda to dalej beda zyskiwac! niedlugo dojdzie do tego ze "myto" bedziemy placic! z czego ludzie teraz maja zyc? dlatego uciakaja za granice! mnie jest ciezko moze gdyby nie rehabilitacja to pewnie bylo by inaczej a tak musze pozadnie kombinowac! na szczescie mieszkam z mama wiec zawsze cos wykombinujemy! a do tego jestesmy mlodzi i tez chcemy czegos od zycia czasem sie piwa zachce czasem cos zjesc dobrego...... mnie to odrazu nerwy ponosza bo mozna by cos zrobic dla panstwa dla ludzi a oni tylko w swoje kieszenie!!!!! teraz lekarze strajkuja i wiecie co moze nie powinnam ale qrcze wqurza mnie bo lapowy biora jeden za drugim co nastepna to wieksza chalupy pobudowali i zyja sobie! zle im? pielegniarki zgodze sie bo sama woidzialam jaka na prawde ciezka prace wykonuja i nalezy im sie podwyzka a lekarze niech najpierw brac przestana i dopiero potem podwyzek zadaja! zbiorka dla varius manx bo musza byc rehabilitowani i trzeba im kase dac bo droga rehabilitacja!!!!! a ja to co?????? kto mi da? ja tez musze rehabilitowac i tez ciezka i trudna i do tego wszystkiego droga! na moja kieszen a jednak musze znalezc dla dziecka! a oni kasy nie maja? ciagle jakies koncerty...............no mowie wam kiepski temat poruszony bo ja to mam tyle do powiedzenia na ten temat ze............dobra uciaszm sie ale slag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O witam nową mamusię z Majeczką ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja nie będę nic pisała o naszych politykach i władzy bo mi szkoda literek na klawiaturze >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Ciesze się bo może za 2 tyg pojedziemy na 10 dni nad morze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

HEEJKA!
J tyz nie mam zamiaru sie wypowiadac odnosci wladzy- my to mamy w genach chiba dbanie o walsnie tylki-trzeba podejscie zmienic

Wlasnie " sprzedlam" Jaska dziadkom a sam siedze przed kompem........

L4dy- bird co z ta dietka dla mnie??

Doszlam do wniosky ze te Jaskowe problemy z kupka moga wynikac z herbatki z owocow lesnych- teraz kupilam tylko jablkowa wiec zobaczymy

reklama
malutka ty mnie chyba źle zrozumiałaś .ja niemam jakiegos przepisu itp. ::) że o tej godzinie ii o tej jem to i to ::)
Ja jem poprostu mase marchewki , kalafiora , kalarepy , rzodkiewki , góre ogórków , kasze gryczana , ciemny chleb , pije mleko odtłuszczone itp.
Żadnych jakis rygorystycznych przepisów :) a efekty juz mam :p ;D

Do góry