reklama
L4dY-bIrd
doula
dzień dobry bardzo
Witam was jak kiedys ...PIERWSZA
jak minoł weekend?
U nas było gorąco ....
Witam was jak kiedys ...PIERWSZA
jak minoł weekend?
U nas było gorąco ....
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
My tez juz na nogach.....i nawet po sniadaniach
Ale poniewaz JAsko domaga sie mamy to musze do niego- z wami popisze jak pojdzie nynac............oki?
Ale poniewaz JAsko domaga sie mamy to musze do niego- z wami popisze jak pojdzie nynac............oki?
WITAM jako nastepna
no ja tez wczoraj z małym wyladowałam na działce,i wrucilismu przed 22
noi synus jeszcze spi
a mnie jak zwykle psiapsiułka obudziła telefonem,a tez bym spała
ale co tam juz pije kawe,pranie sie pierze,obiadu nie robie bo mezusia niema wyjechal ;D
to jak mały wstanie,zje, pobawi sie troszke to wyjdziemy na spacerek
kurcze wczoraj go smarowałam kremem z filtrem 50 i ........buzka opalona i raczki
kremy ochronne)
no ja tez wczoraj z małym wyladowałam na działce,i wrucilismu przed 22
a mnie jak zwykle psiapsiułka obudziła telefonem,a tez bym spała
ale co tam juz pije kawe,pranie sie pierze,obiadu nie robie bo mezusia niema wyjechal ;D
to jak mały wstanie,zje, pobawi sie troszke to wyjdziemy na spacerek
kurcze wczoraj go smarowałam kremem z filtrem 50 i ........buzka opalona i raczki
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam i ja!!!!!!
kunda nareszcie! jakos tak dziwnie bez ciebie bylo.........
a i lady cos zadziej ale ty kochana to pewnie u tesciow bylas??????
brenda wedlug moich informacji to kremy z filtrem sa nie po to zeby nie opalac tylko ochraniaja przed dziura dlatego takie wysokie faktory a opalac opalaja tylko bezpiecznie! jak maly za bardzo opalony i sie martwisz czy go nie piecze to kup pantenol w kremie. ja hubcia w zeszlym roku smarowalam i ok!
my tyz juz po sniadanku znaczy hubert a ja jeszcze pewnie obiadek zjem dopiero! moze dzis sie na basen wybierzemy???
kunda nareszcie! jakos tak dziwnie bez ciebie bylo.........
a i lady cos zadziej ale ty kochana to pewnie u tesciow bylas??????
brenda wedlug moich informacji to kremy z filtrem sa nie po to zeby nie opalac tylko ochraniaja przed dziura dlatego takie wysokie faktory a opalac opalaja tylko bezpiecznie! jak maly za bardzo opalony i sie martwisz czy go nie piecze to kup pantenol w kremie. ja hubcia w zeszlym roku smarowalam i ok!
my tyz juz po sniadanku znaczy hubert a ja jeszcze pewnie obiadek zjem dopiero! moze dzis sie na basen wybierzemy???
Podziel się: