reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam witam z ranka :)
wczoraj wylądowaliśmy na działce u znajomych, bylo tak cieplo, że wrciliśmy przed 21 :D Oskar padł dosłownie :)
ale jakoś pospałabym jeszcze ;)

My tez juz na nogach.....i nawet po sniadaniach

Ale poniewaz JAsko domaga sie mamy to musze do niego- z wami popisze jak pojdzie nynac............oki?

my po śniadanku i kawusi- było pychotka :)

czy Wasze dzieci też tak jak moj nie lubią smarowania buzi kremem??? istny koszmar- krzyk niesamowity u nas :p

WITAM jako nastepna:)

no ja tez wczoraj z małym wyladowałam na działce,i wrucilismu przed 22 :p noi synus jeszcze spi
a mnie jak zwykle psiapsiułka obudziła telefonem,a tez bym spała

ale co tam juz pije kawe,pranie sie pierze,obiadu nie robie bo mezusia niema wyjechal ;D

to jak mały wstanie,zje, pobawi sie troszke to wyjdziemy na spacerek
kurcze wczoraj go smarowałam kremem z filtrem 50 i ........buzka opalona i raczki :(kremy ochronne)

Izabelka hihihihi moj to samo miał nie dał sie dotknac,ale teraz sie przyzwyczaił i jak go smaruje to jezora wystawia bo musi posmakowac co to :)

reklama
witam i ja!!!!!!
kunda nareszcie! jakos tak dziwnie bez ciebie bylo.........
a i lady cos zadziej ale ty kochana to pewnie u tesciow bylas??????
brenda wedlug moich informacji to kremy z filtrem sa nie po to zeby nie opalac tylko ochraniaja przed dziura dlatego takie wysokie faktory a opalac opalaja tylko bezpiecznie! jak maly za bardzo opalony i sie martwisz czy go nie piecze to kup pantenol w kremie. ja hubcia w zeszlym roku smarowalam i ok!

my tyz juz po sniadanku znaczy hubert a ja jeszcze pewnie obiadek zjem dopiero! moze dzis sie na basen wybierzemy???

Do góry