reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Izabelka uwierz mi jak by Alan mial 4 miesiace w taka pogode tez bym go tak rozebrala ;D ;D mial 4 miesiace to juz bez czapki latal, no ale ja z tych co hatruja dzieci , a poza tym ja sama nie nawidze cxzapek, rajstop wiec dziecku tez nie zakladam ;) hihi

reklama
moja szwagierka to zima bez skarpetek i kapci chodzi bo nieznosi ;)
ja to zmarzluch jestem i boje sie z tego tytulu ze przegrzeje dziecko :p

Hej dziewczyny!!!
A my niestety uziemione przeze mnie :mad:, cos mam z ręką, nic nie moge robić, piszę lewą bo prawa w bandażu :-[ Boli strasznie, spuchła, a buuuuu
Może do jutra przejdzie, bo nawet dziecka nie moge wziąść na ręce :-[

zazroszcze wam spacerków.

A co do ubieranie maluszka, Karolka jest majowa, wiec w lipcu zeszłego roku na spacerki ubierałam ja w samego bodziaka i czapeczkę, a w domu jak schady, pampersik i golasek ;D i nic jej nie było.

shady....to musial byc fajny widok...golasek na trawce...

ja to wlasiwie sama nie wiem jak ubierac...czasami jest w samym body i tylko lekutka czapeczka zeby sloneczko nie przegrzalo lepetynki

no my tez jestesmy! dzis dlugo bylismy poza domem jak na raz! po basenie hubert padl bo wyczynial takie cyrki ze mowi wam! i spal 2 h wiec poplotkowalysmy z malutka! potem do domku.............a tu niespodzianka! tatus juz wrocil z pracy! a obiadek w lesie! no coz pozostasly nam.........tosty! ::) ::) ::)

ja tez nie zdarzylam z obiadem- pierogi kupne tez byly dobre ;D

zaraz kapiemy brzdaca, bo marudzi- spal dzisiaj tylko 1,5 godzinki...oby szybko padl; mam ochote sie zrelaksowac, bo ciezki dzionek byl- tzn zmeczona psychicznie jestem

do jutra kolezanki :D milego wieczorku :D

Hejka!
A ja juz na szczescie mam wolne na dzisiaj :) Lenusia wykapana i uspiona spi slodziudko :) jeszcze tylko bitwa o pilota z mezusiem... no ale chyba nie wygram z Mundialem ale to nic....

Dziasiaj u nas tez bylo upalnie okropienstwo... Lenusia na spacerku byla tylko w za duzej o dwa numery przewiwnej sukience co by na miescie ludzi nie straszyc swoimi faldkami :) troche zesmy sie opaliły :)

ale fajowo ze juz cieplo :) u nas na parepecie w sloncu bylo 45 stopni :)

mały juz usnał, popołudniu mało spał.
jutro jedziemy do Krakowa i jestem przerazona bo nie wiem czay sama dam sobie rade jechac wózkiem w pociagu a ponadto nie wiem co zabrac jaka bedzie pogoda ??? ??? ???

ja mam ostatnio spoko z obiadkami , tesiwa gotuje bo mi dla samej sie nie chce

kurcze prasowanie mnie czeka a mi sie nie chce...

reklama
witam mile Panie
Heja KUNDA na pewno dasz sobie rade jutro w pociagu, ja nie raz jechalam z malym pociagiem i to ponad 100km i nie bylo tak zle zawsze trafia sie pomocni ludzie ktorzy pomaga z wozkiem a co do tego co zabrac moim zdaniem przedewszystkim picie i jedzonko dla malego kilka pieluszek, nawilzane chusteczki i jakis cieniutki kocyk do przykrycia dzieciatka jak zasnie

Do góry