reklama
medeuska
październikowa mama'09
ja nie iwem nigdy nie zapomniałam, ale chyba powinno Ci na maila przyjsc albo hasło albo jakis kod...no ktos wie co z tym gg?
heh moj sie smieje i mowi ze on kanibalem jak ja nie jestA&E mój M to by tylko ryby jadł,na ich punkcie to ma fioła![]()

dziewczyny zobaczce to:Zalogowanych na Forum: 826 (262 użytkowników oraz 564 gości) ..........................ile osób nas podgląda![]()

faktdlatego stworzyłysmy zamknięty![]()

uuuuuuuuu tego to ja nie wiemkto wie jak odzyskac haslo na gg
zainstalowalam to nowe cholerstwo , podaj email, no to ok, ale jaki kod on kuźwa woła, ska go wytrzepać?

hehe coreczka mamusi Ci rosnie ...Ja dzis nic nie moge zrobic Emily chodzi caly czas za mna i trzyma sie mojej nogi i sie na nia wspinanie da mi dziecko posprzatac non stop musi byc ze mna
chyba bede musiala poczekac ze sprzataniem az pojdzie spac bo tak to lipaaa
![]()

to wpadaj na kawejuż mi sie nic nie chce:--
-(mam juz dosc tej zasranej przeprowadzki:-
-
-
-(

luna665
Mama grudniowa 2007
no wlasnie powinno na maila przyjs haslo, a tu jeszcze oprócz maila trzeba jakis kod wpisac i skad go kuzwa wziasc? no dupa w korach. A moj wczesniej robote skonczy, zakupy mi zrobi a ja nic nie ogarnelam, zaczelam zmywac i nie skonczylam, zdjelam szlafrok ale sie jeszcze nie ubrala, wstawilam wode na kawe , alegazu to juz nie podpalilam, no dupa w korach
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
tez nie mam pojecia ale mozesz chyba dostac nowe haslo na maila tam napewno gdzies powinno byc zapomnialam hasla i w tedy wysla ci nowe na maila albo wylsa stare haslono ktos wie co z tym gg?

luna w ustawieniach wpisz przypomnienie hasła i wyśle ci na twojego meila ja tak miałam też mam to nowe posrane gg
a u mnie leje wieje i do tego grzmotneło fest
kurcze niech już adaś wraca ze szkoły

a ja na 16 na zebranie do ewentualnej przyszłej zerówki julci o ile ją przyjmą

a u mnie leje wieje i do tego grzmotneło fest

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Mala juz spi to ja ide sie brac za robote bo jeszcze w pizamie jestem mam nie posprzatane miesa jeszcze na obiad nie wyciagnelam 
jakos dzisiaj ze wszystkim do tylu jestem ;-)tzn nie od dzisiaj tylko od dnia kiedy sie tutaj zarejestrowalam

reklama
Podziel się: