reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka ja do oglądałam jak ona w tym barze siedziała i pojeła że z tym własnie chłopakiem sie całowała oni niby później rozmawiali ze sobą ale byli w innych czasach i dalej nie wiem bo usnełam ale załuje bo chciałam dooglądać nawet na internecie szukałam tego filmu ale tylko jakies urywki były zaraz jeszcze poszukam moze coś znajde

reklama
Moje dziewczynki bawia sie w najlepsze a faceci graja na SP wiec poki co mam jeszcze luzik:tak::tak::tak:
No ale niedługo bede musiała wziasc sie za mycie moich stworkow

dowikla czy kiedys nadejdzie taki dzień że Twoje szczypiorki pójdą spać przed 22.00 ????????? :-D:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak Dominik pojdzie do zerowki to planuje kłasc Ich wszystkich tak okolo 21:tak::tak::tak::tak:Ale na razie to sa tylko plany a czy dojda do skutku to sie jeszcze zobaczy:-);-)

Ide sobie pokroic te cycki bo od wczoraj leza w lodowce

jestem
tak jak pisałam cały dzien byłam u mamy.wróciłysmy dopiero po 20
ale normalnie myslsałam ze mi uszy odpadna od tych pisów i wrzasków moich babuch:baffled::baffled::baffled:
ale na szcsecie juz spia:-D
u nas w dzien przeszła niezla burza,ale pozniej sie ładnie rozpogodziło
ide poczytac

Cześć, wpadłam tylko na moment napisać, że żyję i zapytać czy mnie jeszcze pamiętacie:sorry::sorry::sorry:
Nie poczytałam bo mam zaległości od strony 2185 do 2210 a na każdej 40 postów:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie dam rady:baffled::baffled::baffled::baffled:

Mam już mebelki w kuchni i jestem przeszczęśliwa:tak::tak::tak::tak:
A w przedszkolu przedstawienie też było super, jakieś fotki mam ale ciemnie wyszły, coś mi aparat nawala:angry::angry:

Wpadnę jutro z pracy, miłej niedzieli, pa pa
super!!!!!!!!!
gratuluje mebelkow
a jak prace wykonczeniowe?kiedy przeprowadzka?

Witam dziewczyny mam do was pytanie oglądałyscie wczoraj na TV film pod tytułem Domek nad jeziorem
ogladalam

cześć, ale się za Wami stęskniłam:tak::tak::tak:
ja tez,ja tez:-)

malinka napisz mi ten przepis na ziemniaczki po nelsońsku, please:sorry::sorry::sorry::sorry:na maila najlepiej to sobie druknę w pracy bo leniwa jestem i nie chce mi się przepisywać:-D:-D:-D:-D
to wez go z forum skopiuj,wklej do notatnika albo worda i potem wydrukuj:-D:-D:-D:-D

dowikla ja tak ufałam mojemu adamowi .....i też znalazłam kiedyś mase papierków za łóżkiem:-D:-D:-D:-D:-D
agunia zaras ci puscze tylko twojego meila sobie spiszę z pobocza:rofl2:
agnes a zdjęcia z wyprawy gdzie???????????????????????????????????
dowikluś ty do pracy do mięsnego tak???????to pensję w śniadankach odbierasz:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
bo za lozkiem jest najlepsze miejsce na paierki po cukierkach.sama tez tak kiedys robilam:-):-):-):rofl2::rofl2:

wiktoria bij zabij ............... poczekaj ona się dowiedziała że on na te walentynki nie przyszedł bo zginoł w wypadku .....pojechała nad jezioro ....chyba w jego ...a może jej ...:zawstydzona/y:nie pamiętam anabubka oglądała to ci napewno napisze bo ja nie pamiętam....amnezje mam:zawstydzona/y:
dobrze mowisz

Malinka ja do oglądałam jak ona w tym barze siedziała i pojeła że z tym własnie chłopakiem sie całowała oni niby później rozmawiali ze sobą ale byli w innych czasach i dalej nie wiem bo usnełam ale załuje bo chciałam dooglądać nawet na internecie szukałam tego filmu ale tylko jakies urywki były zaraz jeszcze poszukam moze coś znajde
wiktoria to Tobie jeszcze kawa;ek do konca filmu brakuje.
wejdz na DVHK & LAKI FORUM i tam szukaj tego filmu bo ja stamad kiedys go sciaglam.
a ten film jest tak fajnie zakrecony ze ciezko go strescic:-)

dobranoc Agnes

Anabuba witaj wieczorową porą:-D:-D:-D
witam:-)

reklama
Jak Dominik pojdzie do zerowki to planuje kłasc Ich wszystkich tak okolo 21:tak::tak::tak::tak:Ale na razie to sa tylko plany a czy dojda do skutku to sie jeszcze zobaczy:-);-)

Ide sobie pokroic te cycki bo od wczoraj leza w lodowce
teraz ida wakacje i dlugi dzien to raczej Ci sie nie uda:no::no::-D

ale ja staram sie poki szkola tam moje klalsc

Coś mi się już ziewa,idę do łóżeczka.dobranoc:-):-):-)

dobranoc Agnes

Do góry