reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje dziecko oszalało już doszczętnie.od kąd nauczyła sie piszczec i krzyczeć to cały czas chodzi i się drze,tak po prostu bez powodu.a ma siłę w płucach i to wielką :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dowikla naprawdę sądziłaś, że Dominik się oprze pokusie?:-D:-D:-D:-D:-Doj matko żyj sobie w słodkiej nieświadomości:-D:-D:-D:-D
Chyba byłam za bardzo naiwna:-D:-D:-DAle myslałam ze nie bedzie wyzerał:no:
A jak to sobie sprytnie obmyslil;-)

karola615 z pampersami też dacie radę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla i jak dobra ta herbatka???piliście ją????
Jeszcze jej nie otworzylam bo mam otwarta hipp:tak:

moje dziecko oszalało już doszczętnie.od kąd nauczyła sie piszczec i krzyczeć to cały czas chodzi i się drze,tak po prostu bez powodu.a ma siłę w płucach i to wielką :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to macie wesoło:-D:-D:-D
witam się na chwilkę po przerwie:) tylko na chwile, musze ponadrabiać, chociaz chyba musialabym 3 dni spedzic na samym czytaniu Was:p
ale za to musze sie pochwalić, że Natalka rozstała się ze swoim smoczkiem:) jestem z niej bardzo dumna, chociaz jeszcze czasami sobie o nim przypomni, ale jest dzielna:) teraz pora na pieluchy:)

a poza tym jestesmy po weekendzie z dziadkami, wiec nadrobilysmy sprawy rodzinne:)
a jutro dzień dziecka i sie zastanawiam, co bedziemy robic z małą, bo tatusia znowu nie ma... ciężko pracuje:/
macie jakies pomysly? bo ja w sumie to niedoswiadczona:(
wielkie gratki dla Natalki:tak::tak::tak::tak:

Ja rowniez przyłaczam sie do gratulacji dla Natalki:tak::tak::tak:
Trzymam kciuki za szybciutkie pozbycie sie pampersow:-):tak:

malinka napisz mi ten przepis na ziemniaczki po nelsońsku, please:sorry::sorry::sorry::sorry:na maila najlepiej to sobie druknę w pracy bo leniwa jestem i nie chce mi się przepisywać:-D:-D:-D:-D

Ja nadzoruje porzadki i robiłam mlodym Ich soczek:tak:Przy okazji wszamałam sobie danio:-)
Marzy mi sie na kolacje jajecznica z pomidorkiem i warzywkiem mniam,mniam:tak::tak::tak:
Moze jak mlodzi beda juz lezeli to sie pokusze

dowikla ja tak ufałam mojemu adamowi .....i też znalazłam kiedyś mase papierków za łóżkiem:-D:-D:-D:-D:-D
agunia zaras ci puscze tylko twojego meila sobie spiszę z pobocza:rofl2:
agnes a zdjęcia z wyprawy gdzie???????????????????????????????????
dowikluś ty do pracy do mięsnego tak???????to pensję w śniadankach odbierasz:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
ja też wolę many many:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a tak serio serio to poszłabym do pracy nawet na 4 godzinki zarobiłabym kaskę no i odsapneła od tej mojej szalonej trójcy:tak::tak::rofl2::rofl2:on dzisij tk szaleli że szok pytam ich przed chwilą jesteście zzmęczeni NIE A PO CZYM:szok::szok::-D:-D:-D:-Da ja jestem zmęczona...na to julia no wiesz mamuś my jesteśmy młodzi:rofl2::rofl2:pytam a ja????a julka oj mamusia co ty kłócić się chcesz na świętą noc:szok::-D:-D:-D:-D

Do góry