reklama
Chyba byłam za bardzo naiwnadowikla naprawdę sądziłaś, że Dominik się oprze pokusie?oj matko żyj sobie w słodkiej nieświadomości
![]()

A jak to sobie sprytnie obmyslil;-)
Jeszcze jej nie otworzylam bo mam otwarta hippkarola615 z pampersami też dacie radę
dowikla i jak dobra ta herbatka???piliście ją????

agunia-ln
Fanka BB :)
to macie wesołomoje dziecko oszalało już doszczętnie.od kąd nauczyła sie piszczec i krzyczeć to cały czas chodzi i się drze,tak po prostu bez powodu.a ma siłę w płucach i to wielką![]()

wielkie gratki dla Natalkiwitam się na chwilkę po przerwietylko na chwile, musze ponadrabiać, chociaz chyba musialabym 3 dni spedzic na samym czytaniu Was
![]()
ale za to musze sie pochwalić, że Natalka rozstała się ze swoim smoczkiemjestem z niej bardzo dumna, chociaz jeszcze czasami sobie o nim przypomni, ale jest dzielna
teraz pora na pieluchy
![]()
a poza tym jestesmy po weekendzie z dziadkami, wiec nadrobilysmy sprawy rodzinne![]()
a jutro dzień dziecka i sie zastanawiam, co bedziemy robic z małą, bo tatusia znowu nie ma... ciężko pracuje:/
macie jakies pomysly? bo ja w sumie to niedoswiadczona![]()

Ja nadzoruje porzadki i robiłam mlodym Ich soczek
Przy okazji wszamałam sobie danio:-)
Marzy mi sie na kolacje jajecznica z pomidorkiem i warzywkiem mniam,mniam

Moze jak mlodzi beda juz lezeli to sie pokusze

Marzy mi sie na kolacje jajecznica z pomidorkiem i warzywkiem mniam,mniam

Moze jak mlodzi beda juz lezeli to sie pokusze
dowikla ja tak ufałam mojemu adamowi .....i też znalazłam kiedyś mase papierków za łóżkiem

agunia zaras ci puscze tylko twojego meila sobie spiszę z pobocza
agnes a zdjęcia z wyprawy gdzie???????????????????????????????????
dowikluś ty do pracy do mięsnego tak???????to pensję w śniadankach odbierasz

agunia zaras ci puscze tylko twojego meila sobie spiszę z pobocza

agnes a zdjęcia z wyprawy gdzie???????????????????????????????????
dowikluś ty do pracy do mięsnego tak???????to pensję w śniadankach odbierasz

reklama
ja też wolę many many

a tak serio serio to poszłabym do pracy nawet na 4 godzinki zarobiłabym kaskę no i odsapneła od tej mojej szalonej trójcy

on dzisij tk szaleli że szok pytam ich przed chwilą jesteście zzmęczeni NIE A PO CZYM

a ja jestem zmęczona...na to julia no wiesz mamuś my jesteśmy młodzi
pytam a ja????a julka oj mamusia co ty kłócić się chcesz na świętą noc

a tak serio serio to poszłabym do pracy nawet na 4 godzinki zarobiłabym kaskę no i odsapneła od tej mojej szalonej trójcy

Podziel się: