reklama
anaconda27
styczniówka2006
A jaki czopek podajesz, ja swojej rano podałam apap dla dzieci na obniżenie gorączki i jak narazie temperatura spadła do 37,5, ale czy to może być od zębów, nie za wsześnie?
hej hej, wiecie co powiem wam ze siedzenie na kasie ma jeden plus a to taki ze wiem kiedy jest jaka promocja np ostatnio Farba Londy była po 1 zł opkazało się ze mało zamówieli i musieli sie tego pozbyc kupiłam 4 i dałam mamie bo to nie mój kolor ale ona przynajmniej skorzysta
anaconda27
styczniówka2006
Olka21 a jak tam kontakty z ludźmi, nie są czasem upierdliwi?
anaconda27
styczniówka2006
Do lekarza nie poszłam bo jej temperaturka spadła, ale teraz po południu znów podskoczyła i znów musiałam dać lek na jej obniżenie. Ja nie wiem co się z nią dzieje, bo poza tym że nie chce iść spać i w czasie snu płacze to jest normalna jak zawsze. Jak się ją weźmie na ręce to zachowuje się jakby jej nic nie było. Ja nie chcę żeby tak reagowała na ząbki! I jak jej sprawdzam w buzi to nie widzę jakiś oznak wychodzących ząbków

reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
lena mój Kamil był szczepiony jak miał 7 tyg. Przed szczepieniem był maruda i prawie wcale nie chciał spać. Po - jakoś się wszystko fajnie unormowało. Zaczął więcej sypiać i mniej marudzić. A ja odżyłam - ja dla mnie szczepionki są cool
No i tego dnia co miał szczepionkę więcej spał, nie był marudny, a przy ukłuciu płakał tylko chwilę. Naprawdę było nieźle 
Podziel się: