reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anakonda co do goraczki to wczoraj mi powiedziała ze jesli temp nie spadnie do ponizej 37,5 to mam podac jeszcze jedna połówke czopka

Co do słodyczy to ja tez uwielbiam ;D

reklama
A jaki czopek podajesz, ja swojej rano podałam apap dla dzieci na obniżenie gorączki i jak narazie temperatura spadła do 37,5, ale czy to może być od zębów, nie za wsześnie?

hej hej, wiecie co powiem wam ze siedzenie na kasie ma jeden plus a to taki ze wiem kiedy jest jaka promocja np ostatnio Farba Londy była po 1 zł opkazało się ze mało zamówieli i musieli sie tego pozbyc kupiłam 4 i dałam mamie bo to nie mój kolor ale ona przynajmniej skorzysta

Czasami są ale ujdzie jak sa nie mili to ja tez jestem nie miła a poza tym ti nie moja wina ze czasem cos ma nie taka cene jak na sali ja tylko kasuje

Anakonda mi lekarka zapisała pyralgine powiedziała ze jest najskuteczniejsza. Wydaje mi sie ze u ciebie tez moze byc od zabków ale na wszelki wypadek idz do lekarza.

Olka to dobrze ze dajesz sobie rade :D

Do lekarza nie poszłam bo jej temperaturka spadła, ale teraz po południu znów podskoczyła i znów musiałam dać lek na jej obniżenie. Ja nie wiem co się z nią dzieje, bo poza tym że nie chce iść spać i w czasie snu płacze to jest normalna jak zawsze. Jak się ją weźmie na ręce to zachowuje się jakby jej nic nie było. Ja nie chcę żeby tak reagowała na ząbki! I jak jej sprawdzam w buzi to nie widzę jakiś oznak wychodzących ząbków :( :( :(

A jak zachowywały sie Wasze maluchy po pierwszym szczepieniu? Wybieram sie z moja mała w za 2 tyg. i nie wiem na co sie mam nastawic, chętnie poslucham Waszych rad.

moj jakby w ogole nie byl szczepiony, przespal tylko pare godzin :)
Anaconda nie musi byc nic widac...mojemy ida od 2 miechow... a jaka ma temperature ze zbijasz?

reklama
lena mój Kamil był szczepiony jak miał 7 tyg. Przed szczepieniem był maruda i prawie wcale nie chciał spać. Po - jakoś się wszystko fajnie unormowało. Zaczął więcej sypiać i mniej marudzić. A ja odżyłam - ja dla mnie szczepionki są cool ;) No i tego dnia co miał szczepionkę więcej spał, nie był marudny, a przy ukłuciu płakał tylko chwilę. Naprawdę było nieźle :)

Do góry