reklama
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
moja mala pierwsza szczepionke przeszla jakby wogoel jej nie dostala,ani marudna nie byla,ani nie goraczkowala no poprostu sama bylam zdziwiona.po drugiej za to goraczkowala i to na drugi dzien dopiero,caly dzien nie potrafilam jej zbic temperatury i marudna byla strasznie.wlasnie a jesli chodzi o uklucie to okropnie wrzeszczala i plakala przez pol h po nie umialam jej uspokoic,ale jak juz sie uspokoila to wszytko bylo oklena3004 pisze:A jak zachowywały sie Wasze maluchy po pierwszym szczepieniu? Wybieram sie z moja mała w za 2 tyg. i nie wiem na co sie mam nastawic, chętnie poslucham Waszych rad.
anaconda27
styczniówka2006
Temperaturę ma 38,3. A ile dni będzie miała tą gorączkę jeśli to od ząbków?
witajcie
my po targu bylysmy takie padniete ze hej,toska zjadla i poszla spac a ja ugotowalam obiadek i tez do niej dolaczylam a jak wstalismy to oczywiscie cos przekaszone i wlasnie wybieramy sie na spacerek sie jeszcze pomeczyc
co do szczepien to moje dzieci przechodzily je bezproblemowo,a co do zeboli to ja na nie mialam taki homeopatyczny lek w granulkach i byl oki i na goraczke i na zebole i uspokojenie ,ale oczywista sprawa ze kazde dziecie przechodzi na swoj sposob jedne goraczkuja inne np. sraja ........wiec.....no aler niestety czy tak czy tak i tak sie morduja ...a my razem z nimi.....ale ..zadko bywa zeby obylo sie bez dodatkowych urozmaicen typu goraczka .....poprostu tak to juz jest ze musimy sie pomeczyc razem z nimi ;D
my po targu bylysmy takie padniete ze hej,toska zjadla i poszla spac a ja ugotowalam obiadek i tez do niej dolaczylam a jak wstalismy to oczywiscie cos przekaszone i wlasnie wybieramy sie na spacerek sie jeszcze pomeczyc
co do szczepien to moje dzieci przechodzily je bezproblemowo,a co do zeboli to ja na nie mialam taki homeopatyczny lek w granulkach i byl oki i na goraczke i na zebole i uspokojenie ,ale oczywista sprawa ze kazde dziecie przechodzi na swoj sposob jedne goraczkuja inne np. sraja ........wiec.....no aler niestety czy tak czy tak i tak sie morduja ...a my razem z nimi.....ale ..zadko bywa zeby obylo sie bez dodatkowych urozmaicen typu goraczka .....poprostu tak to juz jest ze musimy sie pomeczyc razem z nimi ;D
anaconda27
styczniówka2006
Chyba pójdę jutro dla świętego spokoju do pediatry, może mi coś przepisze, chyba że całkiem jej minie ta gorączka
U nas było 38,8 ale juz spadła...chyba tez jutro ide do lekarza niech go ogladnie
Lena my narazie jestesmy nie szczepieni bo nie ma zgody, ale moze juz pod koniec lipca bedzie wiec wszystko przed nami...mamy tylko zalecenie szczepionki acekularnej
Lena my narazie jestesmy nie szczepieni bo nie ma zgody, ale moze juz pod koniec lipca bedzie wiec wszystko przed nami...mamy tylko zalecenie szczepionki acekularnej
a moja toska siedzi wlasnie na kibelku i sobie kupke robi a chwile przed tym ""myla sobie wlosy HERBATKA ze szklanki........no normalnie juz niemoge z nia ........takie ma pomysly ze hej.......
musze teraz czekac az sie wykupcia i dopiero na spacerek....
badzcie tez dzis dlugo na dyzuze ok to moze zdaze jeszcze z wami sie spotkac....
musze teraz czekac az sie wykupcia i dopiero na spacerek....
badzcie tez dzis dlugo na dyzuze ok to moze zdaze jeszcze z wami sie spotkac....
reklama
tj szczepionka tzw czysta przeciwkrztusciowi, znajduje sie ona we wszystkich szczepionkach typu 5 w 1 ale mozna tez ja podac oddzielnie ale wtedy nalezy sie starac o refundowanie a nie zawsze NFZ ja da bezpłatnie
Podziel się: