reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Co się dzieje z tymi temperaturami ???
Dobrze, że Maciusiowi przeszło.
Ciekawe co u Majeczki anacondy.
A tu druga Maja też z gorączką ???
Zdrówka dużo życzę :-* :-* :-*

A ja byłam dzisiaj złożyć wniosek o nowe prawo jazdy.
Godzinę w kolejce stałam. Tak to jest się zostawia takie rzeczy na ostatni dzień ::)
I moja mama wróciła z końcu z tygodniowego wyjazdu, przywiozła ze sobą ciocię i przejęły mi Kamila. I teraz sama w domu siedzę - dziwnie mi :-[ Ale zaraz wracają :)

oj jak mi sie dłuzy to czekanie żeby iść do tego doktora, na razie temperatura po panadolu spadła

empolan my z mężem tez na ostatnia chwilę składaliśmy wnioski o prawko, najgorsze jest to że i tak trzeba czekac i jak my bęzdiemy jeździć, tzn. mój mąz bo on czasami musi jechac do pracy,

a tu pustki, no tak weekend się zaczyna

Weekend, nie weekend - jestem na posterunku ;)

Mojemu mężowi się "udało", bo kilka miesięcy temu zgubił wszystkie dokumenty i musiał wszystko sobie już dawno wyrobić. A ja najwyżej tydzień nie pojeżdżę 8) U nas tylko 10 dni trzeba czekać. I tak ostatnio jeździłam. A jak już to z tyłu, obok Kamila ;)

Powodzenia u lekarza! Oby to nie było nic poważnego.

Witajcie dziewczynki. Tak się wczoraj pożarłam ze swoim że chciałam się spakować i wracać do mojego domu, do mamy. Więc dziś od rana wyszłam z Majką na spacer żeby go nie oglądać (nie pojechał do pracy). Majeczce na szczęście temperaturka spadła całkowicie, więc nie wiem co to wczoraj było (może jednak to ząbki). Teraz Maja siedzi przy mnie, ja klikam do was, a mojego mam mocno w d...

witajcie
no i co tam dziewczyny porabiaja my juz po obiadku dobrym ,tosia jeszcze sobie spi tygrysek bryka po dworze.....a ja wyczekuje mezusia ...za jakies 2h bedzie

i....zastanawiam sie nad wyjazdemdo zakopanego do mijej siostry........tylko oczywista sprawa kasa...zobacze ile mezus mi przywiezie......czy wystarczy na tygodniowy wypad naszej trujki w gorki..............???????????????

reklama
Do góry