reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no dla mnie tez jest to dziwne ze dziecko nielubi byc na dworze........................my potrafimy trzy razy byc dziennie na spacerze...wiec
poprostu musisz czesciej wychodzic LENKA3004 na spacerki tuz przed snem malej to moze wtedy ci zasnie
powodzenia

czytalam bo musialam nadrobic wczorajsze zaleglosci
a co do chlopa to anaconda nie martw sie on ta cy sa wkurza ze to niby oni maja racje a jak przyjdzie co do czego
to przepraszam mials racje, albo cos mowisz a on juz nieda do konczyc tylkosie denerwuje jak da ci dojsc do slowoa to sam niewiem po co krzyczal

reklama
anaconda27 pisze:
Ja też się tego boję NIKITA000, a już wczoraj pierwszy raz była gorączka chyba z tego powodu
anaconda27 moja Maja dzis w nocy tez miała goraczkę i byłam pewna że to od zabków a jednak okazało sie ze to od gardełka, więc może lepiej iśc do lekarza żeby zbadał

Do góry