reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiatm dziewczynki !!!
To ja dzis pierwsza ??? az sie dziwie
Dziecie najedzone pzrewiniete wy bawione
i spi :laugh: :laugh: :laugh:
a my dzis robimy nalesniki i dzien z Tatusiem spedzamy
oczywiscie jak wroci z pracki czyli tak po 10

reklama
witajcie
wpadlam rano tylko wczorajsze nadrobic i tylko sie z wami przywitac......dzis chyba mam zajety dzien wiec pewnie mnie nie bedzie.................obiadek zakupki ,potem lekki odpoczynek i potem wieczorkiem na dni opoczna pod nasz mdk.......wiec pewnie zajrze znow dopiero jutro lbo jeszcze dzis puznym, wieczorkiem obczytac tylko
zycze mile dnia i niedzieli tez duzo slonka nieklucoacych sie spotkan z mezulkami i udanych wolnych chwil :D :D ;D ::) :p

jOANNA@ WITAJ PO DLUGIEJ PRZERWIE

Witajcie, wreszcie nadrobiłam to czytanie. Słyszę że moja niuńka już się odzywa w drugim pokoju, więc będę musiała do niej iść, potem na targ po zakupy i może później znajdę czas tu posiedzieć, dzień doberek

A ja swoją uczę niejedzenia w nocy i chociaż nadal się przebudza to już dwa dni cysia nie dostała tylko smoczek i dalej lulu spać, zobaczymym jak się skończy ta cała nauka ale wreszcie chciałabym się wyspać

Witam ! Niecały dzien mnie nie było a tu tyle czytania. Mały nadal ma nawtoty goraczki i zły i marudny, wczoraj kupiłam mu panadol w syropie bo obraził sie na czopki :p
Byłam wczoraj na zakupach i wydałam mase kasy :p no ale na dłuzej mam spokój

Ju nie jestem słomiana wdowa :D mezus wrócił narazie tylko na wekend

reklama
Ale chociaż tyle że Majeczka śpi to w między czasie mogę sobie trochę tu posiedzieć, tylko teraz to chyba nikogo nie ma

Do góry