reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

hej laseczki......doiero teraz jestem bo przez pol dnia nie mialam neta, byla zmianka na szybszy, terazm mam ponad 1 giga i nie moge przywyknac ze tak szybko sie wszystko otwiera.....wczesniej tez sie szybko otwieralo ale teraz to normalnie predkosc swiatla :) jeszcze tylko musze telefon podlaczyc pod neta i hulaj dusza piekla niema, teraz dopiero bede gadac :))

hey laseczki
a ja dzis i w czoraj cały dzionek poza domkiem,szwedłam sie z dzieckiem :p

muj robokop dopiero zasnał
ja ledwo widze na oczy, jestem głodna--ale niechce mi sie robic

WITAM NOWA MAMUSKE

Kora witamy :)

A my byliśmy dzisiaj całe popołudnie z domku nad jeziorem. Kamil się tak wyszalał, że z wrażenia nie mógł zasnąć. Całe 15 min ;)
I grillek był i koszenie trawy. I prawie 100 zdjęć na łonie natury - czyli trawce ;)
Jutro też jedziemy z samego rana, ale za to wrócimy wcześniej, a nie o 21 jak dzisiaj.

Kora dojazdowe wakacje są fajne. Ja zamierzam ten system kontynuować ;) W domu się wyśpi, wykąpie, jedzonka naszykuje w normalnych warunkach, jedzie się pobyczyć i wraca do własnego łóżka ;)

lena my sposób na ciemieniuchę mam dość oryginalny. Ale Kamil nie ma już tych żółtych łusek, tylko czasami skóra na głowie mu się przesusza i są takie białe. Wtedy bierze go na kolana mój małż z takim trzydniowym zarostem, patrzą sobie w telewizor, a małż brodą drapie Kamilka po głowie. Efekt po pierwszym razie takich pieszczot przerósł moje oczekiwania ;)

A teraz już się pożegnam, bo po takiej dawce świeżego powietrza oczy zaczynają mi się zamykać. Idę dołączyć do Kamila.
Dobranoc :)

Witam z rańca!
Nie mogę spać. Obudziłam się o wpół do piątej i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Jakieś głupie myśli kotłują mi się w głowie. Chyba zacznę produkować sałatki na dzisiejszego grilla ;) Coś czuję, że dzisiaj Kamila oddam w opiekę babci i cioci, a sama padnę spać. I tyle będzie z mojego pobytu nad jeziorem :p Ale z drugiej strony, jak fajnie się czasem kimś wyręczyć ;)
Zyczę wszystkim udanej niedzieli. Papa

reklama
witam

No ja mogłabym sobie pospac bo robokop spi,ale jak na złosc musieli mnie obudzic domofonem :mad: nawet niewiem kto to bo nie wstawałam sprawdzic,

u mnie juz jest skwar za oknem ;D a puzniej to juz sahara bedzie i dobrze bo ja lubie taka ciepłote

ooooo robokop sie juz rusza

Do góry