reklama
shady
Fanka BB :)
hej laseczki......doiero teraz jestem bo przez pol dnia nie mialam neta, byla zmianka na szybszy, terazm mam ponad 1 giga i nie moge przywyknac ze tak szybko sie wszystko otwiera.....wczesniej tez sie szybko otwieralo ale teraz to normalnie predkosc swiatla
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Kora witamy 
A my byliśmy dzisiaj całe popołudnie z domku nad jeziorem. Kamil się tak wyszalał, że z wrażenia nie mógł zasnąć. Całe 15 min
I grillek był i koszenie trawy. I prawie 100 zdjęć na łonie natury - czyli trawce
Jutro też jedziemy z samego rana, ale za to wrócimy wcześniej, a nie o 21 jak dzisiaj.
Kora dojazdowe wakacje są fajne. Ja zamierzam ten system kontynuować
W domu się wyśpi, wykąpie, jedzonka naszykuje w normalnych warunkach, jedzie się pobyczyć i wraca do własnego łóżka 
lena my sposób na ciemieniuchę mam dość oryginalny. Ale Kamil nie ma już tych żółtych łusek, tylko czasami skóra na głowie mu się przesusza i są takie białe. Wtedy bierze go na kolana mój małż z takim trzydniowym zarostem, patrzą sobie w telewizor, a małż brodą drapie Kamilka po głowie. Efekt po pierwszym razie takich pieszczot przerósł moje oczekiwania
A teraz już się pożegnam, bo po takiej dawce świeżego powietrza oczy zaczynają mi się zamykać. Idę dołączyć do Kamila.
Dobranoc
A my byliśmy dzisiaj całe popołudnie z domku nad jeziorem. Kamil się tak wyszalał, że z wrażenia nie mógł zasnąć. Całe 15 min
I grillek był i koszenie trawy. I prawie 100 zdjęć na łonie natury - czyli trawce
Jutro też jedziemy z samego rana, ale za to wrócimy wcześniej, a nie o 21 jak dzisiaj.
Kora dojazdowe wakacje są fajne. Ja zamierzam ten system kontynuować
lena my sposób na ciemieniuchę mam dość oryginalny. Ale Kamil nie ma już tych żółtych łusek, tylko czasami skóra na głowie mu się przesusza i są takie białe. Wtedy bierze go na kolana mój małż z takim trzydniowym zarostem, patrzą sobie w telewizor, a małż brodą drapie Kamilka po głowie. Efekt po pierwszym razie takich pieszczot przerósł moje oczekiwania
A teraz już się pożegnam, bo po takiej dawce świeżego powietrza oczy zaczynają mi się zamykać. Idę dołączyć do Kamila.
Dobranoc
nikita000
AGATKA
ja tylko na troche aby nadrobic i lece do meza bo mi placze
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam z rańca!
Nie mogę spać. Obudziłam się o wpół do piątej i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Jakieś głupie myśli kotłują mi się w głowie. Chyba zacznę produkować sałatki na dzisiejszego grilla
Coś czuję, że dzisiaj Kamila oddam w opiekę babci i cioci, a sama padnę spać. I tyle będzie z mojego pobytu nad jeziorem
Ale z drugiej strony, jak fajnie się czasem kimś wyręczyć 
Zyczę wszystkim udanej niedzieli. Papa
Nie mogę spać. Obudziłam się o wpół do piątej i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Jakieś głupie myśli kotłują mi się w głowie. Chyba zacznę produkować sałatki na dzisiejszego grilla
Zyczę wszystkim udanej niedzieli. Papa
reklama
witam
No ja mogłabym sobie pospac bo robokop spi,ale jak na złosc musieli mnie obudzic domofonem
nawet niewiem kto to bo nie wstawałam sprawdzic,
u mnie juz jest skwar za oknem ;D a puzniej to juz sahara bedzie i dobrze bo ja lubie taka ciepłote
ooooo robokop sie juz rusza
No ja mogłabym sobie pospac bo robokop spi,ale jak na złosc musieli mnie obudzic domofonem
u mnie juz jest skwar za oknem ;D a puzniej to juz sahara bedzie i dobrze bo ja lubie taka ciepłote
ooooo robokop sie juz rusza
Podziel się: