reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
olka oj no wspołczuje ale taka jest prawda w tych marketach tak sie pracuje--pisałam ci bo tez robiłam powinnas byc 4 siedzisz 8 i z łaska puszcza cie siku ja raz prosiłam 5 razy wkoncu zamknełam kase i wyszłam(to była afera)

anaconda jak bedziesz u lekaza to zapytaj sie go o taki lek Chamomilla Dagomed a w zołtym kółeczku powinnien byc nr.44 na opakowaniu to jest na zabki super

A ty to miałaś, to jest lek czy żel? I ile twojej dzidzi wychodził pierwszy ząbek, bo ja jestem przerażona po dzisiejszej nocy

Ja do piero teraz znalazlam czas.. i to tylko kilka minut bo tesciowa przyjezdza...
Od rana tzn od 5 zasow jak ch.... a do tego wieczorem godzna usypiania malego urwisa. Nie wiem co sie dzieje? Poza tym od kilku dni niemilosciernie mnie gryzie... Juz nie moge wytrzymac bo zaczynam miec opory psychiczne przed karmieniem :( RATUJCIE!!!![ chcialam ja piersia ramic tak do pierwszych urodzin... moze to ida jej gorne zeby i tak nimi szoruje po cycus u :(

Mam dośc dobrze ze jutro wolne nie dosc ze pracuje po 8 godzin- dzisiaj wyjatkowo 5 to jeszcze musze przed wyjsciem umyc podłogi przy kasach wyszorowac kasy wyniesc smieci itd czyli jakies 30 minut wiecej. ludzie to tez nie rozumieja ze jak sklep otwarty jest do okreslonej godziny to powinni sie streszczac a niektorzy to chyba mysla ze kasjerki siedza na kasach całe doby!!! :mad: :mad:

Witam po dlugiej przerwie! Wczoraj bylismy w ZOO pierwszy raz z nasza corka bardzo sie jej podobalo a rodzicom i innym doroslym te male swinki ;) ktore sciagnely uwage mnostwa ludzi!!!

A co do pracy w supermarkecie to ja nie milo wspominam bo pracowalam w HIT-e a obecnym TESCO tyle ze kilka lat temu i nikomu nie polecam!!! Nikt juz nie pracuje z dziewczyn ktore siedzialy tam na kasie razem ze mna :(

ja pracowalam w Leroy Merlin w Arkadii, byloby fajnie gdyby nie poj......a kierowniczka kas...gowniara mlodsza ode mnie a paniusia ze plakac sie chcialo, dobrze ze na ta france nie musze juz patrzec.....a co do plac to placili super, bo na pol etatu mialo sie okolo 1500 na reke (oczywiscie nie pracowalo sie 4 godzin dziennie) az pani w posredniaku sie zdziwila ze tyle w mrketach placa....teraz juz tam tyle nie placa, dziewczyny mowia ze zapitalaja po 10 godzin a zarbiaja polowe mniej

hej

no i niestey kończy sie weekend

nigdy nie pracowałam w markecie i jak to czytam to jestem w szoku

a to kotek moich siostrzenic i jego ulubione miejsce
bild18691ni.jpg

reklama

Pycha a zeby bylo smieszniej w urzedzie pracy nie daja zasilku za pracowanie na pol etatu, chyba ze udowodnisz ze zarabialas wiecej niz 840 zl brutto......ja na szczescie zalatwilam sobie z pracy karte plac i czarmo na bialym mialam ile zarabialam, dzieki temu mam zasilek na pol roku

Do góry