reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

irlandia bez paniki masz jeszcze czas.....dzidzi jak konczy 4 miesiace to ma trzymac glowke ciagniete za raczki!

reklama
Klaudia tez nieboi sie innych ludzi tylko tata szybko łapie panike jak dziecko zaczyna płakac ale tez ma na nia swoje sprawdzone sposoby wiec az tak zle niejest
za to Klaudi nie przeszkadza zreszta widac na zdjeciu ze mama jej nie trzyma tylko ktos inny :D :D :D

witajcie wieczorkiem póznym wieczorkiem
ze spacerku wieczornego wrucilysmy po 22 i jestesmy juz po myciu i kolacjach i znow pruba ze snem ciekawe kiedy ta moja ksiezniczka zasnie?????
jestem jakas taka padnieta niby nic sie nierobi tyle tylko ze troche ogarnac domek i obiadek no i troche z Toska sie bawic i czlowiek taki jakis wypluty na koniec dnia.............
ale ........ciesze sie bo jutro moja polówka wraca ........musze dobry obiado - kolacyje zrobic .....podpowiedzcie moze cos dobrego.....jakis szybki przepisik

a wogule jest tu jeszcz ktos??????????

choliwa jasna cos mi suwaczek nie wskakuje moje TYGRYSA.....oooooooooo bo jak on ryknie to raz dwa sie otworzy ...........no juz wskakiwac....................

WITAM
po kilkudniowej przerwie,kurcze 10 stron musze nadrobic a tak mi sie nie chce

jutro tez mnie nie bedzie,poniewaz ide na pogrzeb
ko..... ale mam dola muj szwagier sie utopił :( by to wszystko szlak trafił a miał chłopak dopiero 26 lat,

Witam!

Przykro mi Brenda z powodu szwagra :mad:

My wczoraj tez bylismy na piwie wrócilismy po 20 i cała droge myslałam ze nici z kapieli bo Macio usnał a przed furtka sie obudził i potem brykał przez godz.
Wczoraj doszło do nas krzesełko i nawet przy pomocy tescia udało mi sie go złozyc. Macio siedzi dumny jak król. Tak wogóle macio wszedł w etap siedzenia co prawda sam jeszcze nie siedzi ale jak ma podporke pod pleckami to jest wniebowziety.

Moje dziecko tez do kazdego pojdzie. Choc jak mezus wrócił to akórat Macio był chory i sie nie usmiechał to tata stwierdził ze syn go zapomniał a przeciez on do nikogo nie gadał i nie smiał sie.

Zaraz zmykamy na cwiczonka a potem wielkie pakowanie...ciekawe czego zapomne wziasc

DZIEN DOBRY BARDZO PANIĄ :D :laugh:

pogoda swietna , humorek tez jak narazie dobry oby taki pozostal
moje dziecie jeszcze spi ,ja juz od 7 na nogach prubuje sie wyrobic ze sprzątaniem przed tym wielkim upalem ,zeby moc potem poleniuchowac,obiadek mam z wczoraj jeszcze tylko cosik dobrego musze wymyslic dla mezusia jak wruci ,pewnie juz na kolacje,
wiecie co telewizor mi dzis chodzil cala noc,.......zapomnialam wczoraj nastawic na wylaczenie czasowe i ....tu rano sie budze a on jeszcze chodzi...no coz tak to juz bywa.......
moje dziecie co do obcych to raczej z dystansem i z tego sie siesze bo nie pujdzie do byle kogo....nawet czasem do swoich ma opory a le to dlatego ze np. jak facet jakis ma brode czy wąsy albo jakies ,okulary to poprostu jest wtedy lekko wystraszona.............chyba dobrze ze ma instynkt pochamowany co do ufnosci do ludzi nawet jak ktos jej cos chce dac....a do tatusia to leci a teraz jak go niema to nawet czsem sie zdarza ze wola go przez 20 minut a potem w placz bo tatusia niema.....
macie jakis pomysl na dobra kolacje taka na cieplo ?? poprosze o podpowiedzi???

hej babeczki :)
Brenda przykro mi z powodu szwagra.
Justus a moze spaghetti albo jakas zapiekanka?
Kunda to teraz maly będzie mial zajecie w krzeselku ;)
ja pije kawusie i widze ze mam roszke do nadrobienia ;)

a co do zajmowania sie przez inne osoby, to maly najlepeij jak ma mnie na oku- wtedy jest oki- chyba ze to moja mama; ona moze brac go na pare godz i wiem ze nie bedzie plakal; co do meza- to mam zamiar go przeszkolic od wt - ale ciiiiii bo nic nie wie :) w pn sie broni, pewnie bedzie oblewal a potem witaj synek na pol dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez musze sobie odpoczac!!!! juz kupilam bebiko:) synek nie ucierpi- przeciez to jego tata! a chce zobaczyc jak maly sie zachowa beze mnie, bo musimy szukac opiekunki; a najlepije zaczac go zostawiac z bliskimi ;) a co!!!

reklama
...

Załączniki

• 1 lipca 2006.JPG
    1 lipca 2006.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 69
Do góry