reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
robi sie straszna parowa... maly juz wstalo=pospal tylko godzinke z przerwami 8) nic sie nie chce...
dzisiaj robie 1 raz zapiekanke z kurczakiem, troszke sie zrobi goraco,ale trudno,brakuje juz pomyslow na obiady ;D

my wybywamy z domciu do mojej siostry co prawda tez do bloku ale....juz nie w swoim domku ,Toska juz poszla ze swoja chszestna a teraz ja ......
jeszcze dzisiaj musialam wpasc na taki glupi pomysl zeby se lodowke rozmrazac( jeszcze taka starsza co trza 0 i teraz juz z niej kapie :p ;D a niech kapie .....a ja wybywam na kawusie ....druga zreszta , chyba mi serducho nie stanie.... ::) ale co tam..............

chlodnego ;D dnia zycze :p hihihih................

a ja kocham upały:)
dlamnie moze byc 40 st
moje dziecie spi juz 2 godz,mogłby wstac to bym wylazła z domu bo niemoge sobie miejsca znalezc :p

D:\MAGDUNIA\Dawidek\DSC00155.JPG

Załączniki

• DSC00155.JPG
    DSC00155.JPG
    51,9 KB · Wyświetleń: 82
Cześć dziewczyny,

dawno nie zagladałam bo jakoś czasu ciągle brakowało ;) mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie :)

u nas kolejny dzień upałów mały dzisiaj pierwszy raz chlapał sie na dworze w baseniku, super sprawa tyle że jak chciałam go do domu juz zabrać bo miał "gęsią skórkę" to była straszna awantura i płacz ::)

Miłego dnia życzę

Brenda kurcze to przykre, taki mlody chlopak :(

wiecie co...teraz juz wiem skad u mnie rachunek za prad ponad 500 zl.........poprostu o tej samej porze w zeszlym roku chodzil u nas wiatrak przez 24 na dobe...a swoja dorga pomyslec ze kupilam wiatrak za cale 69 zl w Carrefourze i tyle wytrzymuje ;D ;D

reklama
jestem na chwilke sprawdzic czy nie powyparowywalyscie w ten upal?????? ::) ;D
ja wynioslam moja Toske do babci ,tam gdzie tygrys se spi a co niech troche pobuszuje u niej :p
a ja sobie zjadlam i przyokazj teraz jestem tu u was ,a zaraz zabieram sie za mycie tej porą......nej lodówki..........niebardzo nawet wiem jak sie za to zabrac .....bo mam lenia lezy mi na plecach i wola poleż sobie ,poleż,odpoczywaj.........i co tu robic???/
no ale musze go przegonic i sie wziasc.......................samo sie przeciez niezrobi???? nie????

shady no i tak ci ladnie wytrzymal ten cerfuroski wiatraczek, ;D,mysmy kiedys mieli u nas w sklepie kupiony tez w cerfurze i miesiaca niewytrzymal padl biedny z wycienczenia...............
dobra lece zgonic tego leniucha...........papapatki

Do góry