reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anaconda27 pisze:
Ja nie kąpałam małej, bo stwierdziłam, że jeszcze za wcześnie, a po co potem mam się urzerać z jakąś wysypką

jak to nie kapalas??? w basenie tak??? mysle ze tak czy siak sie ryzykuje czy teraz czy pozniej moze dostac wysypki, ja zaluje ze wczesniej nie wpadlam na pomysl z tym basenem :))

Kunda spokojnej drogi wysokich gor i lekkiego spacerowania po nich z MACIEJEM :-* :-* , obys wszystko zabrala i ze soba w gory i wszystko przywiozla ,a wy cali i zdrowi wrucili do nas niedlugo.....caluski i udanej wyprawy papapapa ..do zobaczenia i usluszenia (no do przeczytania opwiesciowych postow) papapap

wpadlam obczytac i zyczyc Kundzi dobrej drogi i uciekam zajac sie mezem do jutra papapapap

Kunda szerokiej drogi,
pakownych waliz,
dużo słoneczka,
akuratnich temperatur,
miłego towarzystwa,
dobrej zabawy
i super odpoczynku :) :) :)

Oj babeczki już nie jestem wstanie doczytać ::)

shady zaryzykuj nam lekarz na ostatniej wizycie powiedziała żę bez problrmu mozemy Noesia w jeziorze kapać jak wyjedziemy teraz na wakacje i tez stwerdziliśmy że zaczniemy chodzić z nim na basen najzwyklejszy na śiecie ... z tak pozatym co słychać jakoś musze do ciebie przekręcić :)

Witajcie!

Dziekuje dziewczynki ;D Ja tez chce małego zanurzyc w takiej zwykłej wodzie z basenu. Zobaczymy jak zareaguje :D

reklama
witam , witam , i o samopoczucie pytam ?????
mam nadzieje zescie sie wyspaly i jestescie usmiechniete ze jest juz sobota i slonko swieci mocno i jest czas na rodzinne odpoczywanie...........
u mnie juz wszyscy wstali Toska po sniadaniu ,Tygrys zaraz bedzie jadl i lecimy na ryneczek na zakupki ,pewnie ze dwa razy bede musiala obrucic....maz jak zwykle swoje robotnicze sprawy ma zalatwiac.....
goraco sie juz robi jak tu znowu wytrzymac ....taki upal.....uf,jak goraca ,puf,jak goraco,

moze jakos przetrzymamy............. :p ;D ::) :D

Do góry