reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas zaczyna się chyba ząbkowanie, mała budziła się w nocy dwa razy z płaczem, tylko,że ja nic nie wyczuwam,żeby tam coś było, chyba kupię jej jakiś żel na dziąsełka

reklama
Chyba i ja go kupię, bo już od wielu osób słyszałam,że jest dobry. My teraz siedzimy w domu i umieramy z gorąca, a przez te upały Majka w ogóle nie chce spać, a teraz dorwała moją komórkę i wsadza ją do buzi oczywiście ;D ;D ;D

co za dzien...ufff...rozplywam sie...
bylam na urodzinkach chresnicy i mam dosc!!!
cale szczescie burza idzie :D :D :D
moze jutro wiecej mam bedzie mialo ochote na klikanie? :)
do jutra mamusie

Mija pisze:
Oj babeczki już nie jestem wstanie doczytać  ::)

shady zaryzykuj  nam lekarz na ostatniej wizycie powiedziała żę bez problrmu mozemy Noesia w jeziorze kapać jak wyjedziemy teraz na wakacje i tez stwerdziliśmy że zaczniemy chodzić z nim na basen najzwyklejszy na śiecie ... z tak pozatym co słychać jakoś musze do ciebie przekręcić  :)

Mija wlasnie mialam Ci zaproponowac basen na inflanckiej.....bylismy dzis z Alanem......bylo super, mozna tam isc na caly dzien, wypozyczyc lezaki albo wziac kocyk i leniuchowac.....jest duzo drzew wiec dzieciom nie grozi udar sloneczny......naprawde bylo bosko....zaraz powklejam fotki

Witajcie Mamusie w ten upalny wieczor:)
Cotam u was slychac nie moge nadrobic tych waszych wymian zdan bo zaduzo tego no ale moze jeszcze kiedys dogonie was.
Mam pytanie czy zna moze ktoras z Was kogos kto mialby na sprzedarz rowerek dla dziecka taki trzykolowy z raczka do prowadzenia, chetnie kupie

U nas juz nie jest tak upalnie dosc popadało i grzmi, fajnie powietrze sie troche ochłodzi i bedzie czym oddychac

olka21 pisze:
U nas juz nie jest tak upalnie dosc popadało i grzmi, fajnie powietrze sie troche ochłodzi i bedzie czym oddychac

ja tez tak myslalam, ale jak popadalo i pogrzmialo to jeszcze gorzej sie zrobilo,wsyzstko parowalo

shady właśnie namawiam Przemka żebyśmy jutro poszli na basen na Inflancką jak da się przekonać to zadzwonie jutro ;D ;D ;D ;D

To dziś padało ??? my byliśmy cały wieczór w Jankach i było sucho jak na pustyni ...uffffff ale upały
Mój Noeś też nie chce spać przez tą duchote

Wczoraj wieczorkiem skubaniec zaczoł się czołgać ;D ;D ;D no to teraz się zacznie ::)

Dziewczynki czy to normalne że bo brokułkach Noe robi zieloną kupęcje ??? zupełnie taką jak te brokułki ze słoika :-[

O rany spadam się wymoczyć w chłodnej wodzie

reklama
Do góry