reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczynki co tam slychowac
bo umnie tesciowa i dlatego dopiero teraz sie odzywam
no i musialam nadrobic wzwiazku z tym zaległosci :D

tesciowa pzregonila mnie po sklepach w ten piekielny upal jez myslalam ze zdechne i jutro tez chce do galeri pojechac
:(
pzrynajmniej tam jest chłodno
i wiecie co dzi s zrobic chiala ubrac mi dziecko cieplej :/
jak i tak Klaudia miala cele mokre plecki od yego lezenia w wozku

reklama
No niestety tesciowe sa takie ja nie mam tesciowej ale mama mojego faceta tez chciałaby duzo pozmieniac np stwierdziła ze powinnam odstawic małego od NANA i dawac mu mleko z kartonika!!!
Ale ja tego nie zrobie wiem ze byłoby duzo taniej ale dziekuje bardzo dajac mu Nan wiem ze nic mu nie bedzie.
Imie dla małego tez sie tamtym dziadkom nie podobAłO, dziadek podobno wyzywał ze co ja za imie wymuysliłam, ale sorki to moje dziecko i dałam mu na imie tak jak ja chciałam, a mogłam je wybtrac sama bo mój powiedział ze skoro tak sie namecxzyłam to on zgodzi sie na noja propozycje. przeciez nie mielismy imienia dla chlopca bo miała byc dziewczynka tak twierdzili lekarze, wiec musiałam cos na poczekaniu wymyslic. A skoro tak lubie Janiaka dałam Oliwier ;D ;D

no hej:)
miala byc burza i co ??? pogrzmialo postraszylo pare kropel i nic...ale chyba jest chlodniej i hmmm slonka ni ma :p
Oskar budzi sie 4.30 na dobre!!!
oszalec mozna
dzisiaj idziemy do tesciow na caly dzien prawie,a niech sie ciesza ;D a ja odpoczne hehehe moze do znajomych wyskoczymy, jak im sprzedamy malego :)
śniadanko lece zrobić i olbrzymi kubas kawki:)
Justuś jesteś na kawkę? a może inna mamusia?
dzień dobry

HEY dziewczyny

u mnie wczoraj lało burza była super,w nocy chłodne powietrze az sie spac spokojnie dało
mały pospał do 9.30

a co do jeziora czy morza to ja mojego szkraba juz wsadzalam do takiej wody i nic mu niejest
poza potowkami /no ale trodno ich niemiec jak jest taki skwar

mam doła ale musze dac rade
moje dziecie spi na podłodze na golaska:) pewnie jak sie posika to sie obudzi to wtedy wyjde na dwor
bo wy wszystkie juz poszłyscie a ja siedze sobie tu sama :p

A my wróciliśmy właśnie z jeziora, było super, chłodniutko, Majka szczęśliwa, nawet jej nóżki zanurzyłam w wodzie. Teraz gada z mężem, a ja klikam , ale muszę do nich zaraz wracać, bo trzeba szykować coś do jedzonka. Jutro do ortopedy, ale to dopiero na 17.20, a pojutrze do szczepienia, ciekawe ile teraz waży moja kruszynka ;D ;D ;D

Dobrze, że raz na cztery lata są Finały MŚ w piłce nożnej! Wieczorem mam wolnego kompa to piszę.
Straszny upał. Olo usną po pół godzinie, jak nigdy, ale pewnie nie dojadł i pobudka będzie wcześniej niż zwykle - czyli znów mam noc z głowy... ::)
Zazdroszczę tych wypraw nad wodę. Ja mam marne szanse, bo Olo jeszcze mały a Mężuś jakoś wodnym stworzeniem nie jest. A jak lubię się popluskać - chyba tylko wanna mi została. A w tym tygodniu nawet ciepłej wody nie mieliśmy! Wyobrażacie sobie! Taki upał a ja musiałam grzać wodę na kąpiel Olka.
nikita000 Olo kicha parę razy pod rząd - aż się boję pomyśleć co by na to powiedziała Twoja teścoiwa! Wspólczuję! ja nie mam już teściowej - zmarła zanim urodził się Olo. Szkoda, że go nie zobaczyła, bo tak się cieszyła, że będzie babcią.
Dziewczyny przez te upały musze dużo pić, żeby Olo miał co jeść. Chyba wypłukałam sporo magnezu bo potwornie bola mnie łydki. Czy myślicie, że mogę łyknąć trochę magnezy, np. Asmag? A i jeszcze: jaką kawę pijecie? Ja póki co odważyłam się na bezkofeinową, ale ciągnie mnie do normalnej tylko boję się, że Olo też będzie "chodził po ścianach". I tak malutko śpi w dzień. Boję się bo nie mogę niczym zabielić - mam dietę bezmleczną i nawet śmietanki do kawy mi nie wolno... :(

reklama
Irlandia współczucia taki upal a ty nie masz mozliwosci umoczenia nogi w ciepłej wodzie...u mnie jezioro 100m od domu ale jakies wielkie muchy i komary upatrzyły sobie mojego Ola za ofiare, a mój mąż z ostatniej kompieli w jeziorze wrócił ze opuchnietym czołej (jakieś cholerstwo go ugryzło) i wygladał jakby " zupa była za słona" hahah.... ja Olusia wsadzam w miskie z letnią wodą i chłopak taki zadowolony jakby na kanarach wczasował

Do góry