reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shoomna wszystkiego naj dla córeczki :) co tam u Was? nic nie piszesz od dłuższego czasu..................
Joanna dla Twojego synka też wszystkiego dobrego!!!!!!!!   :D  :D  :D

Izabelka pisze:
Shoomna wszystkiego naj dla córeczki :) co tam u Was? nic nie piszesz od dłuższego czasu..................
Joanna dla Twojego synka też wszystkiego dobrego!!!!!!!! :D :D :D

Jakoś nie mam czasu na pisanie. Podglądam was trochę jak znajde chwilę, ale większość czasu spędzam z moją Julitką. Muszę ją mieć na oku, bo strasznie rozrabia. Wszędzie jej pełno. Wszystko jej potrzebne, wszędzie musi zajrzeć, wszystkiego dotknąć. Znajduje wszystkie paproszki na podłodze i wkłada do buzi. Jak coś jej nie pasuje to się złości. A jak się bawimy, to tak cudnie się śmieje i piszczy...
Od niedawna próbuje sama stać, (jak mi się uda zrobić zdjęcie, to pokażę).

Dziękujemy za życzenia.
Pozdrawiamy Was i wasze Dzieciaczki...

bylismy z synkiem pierwszy raz nad jeziorkiem, ale mu sie podobalo :) zamoczylismy nozki hihi a potem maluch przebiegal i ochl;apal go, myslelismy ze bedzie plakal,ale nie :)
teraz sie kapie w "mniejszej wannie"
troszke sie ochlodzilam jak sie popluskalam i zglodnialam ;D
zmykam papatki

Witam
My po tym szczepieniu płakałysmy ale po okładzie z sody juz Klaudi przeszło
nie moge jak ona tak cierpi to mi sie serce kraje :(

a i wazymy 7,100 i pani doktur stwierdizla ze na okras wakacji odstawaimy D3 bo nam zaszybko zarasta ciemiaczko

reklama
HIHIIH to Alan w takim razie jest gruboskorny bo nawet nie plakal po szczepieniu, ja tak, on wcale, mnie bardziej bolalo niz jego ;D ;D

wsciekla jestem bo jutro musze do posredniaka jechac, koszmar tluc sie z dzieckiem tramwajem i to jeszcze jeden na 2 godziny jezdzi niskopodlogowy, nosz w morde nie wiem jak wyrobie, i jeszcze jak bedzie tlum w urzedzie to szlag mnie trafi :mad: :mad:

Do góry